❤PESANAN DARI TUAN TANAH❤

❤Holla my readers n stalkers ..:)
❤Blog ini adalah blog peribadi yang mane kadang2 saya akan bercerita tentang life,
love dan ape yang saye rase saye nak kongsikan ngan korang sume . :)
❤Ahaa..bila masuk ke sini , sila jaga adab anda...:)
❤Korang boleh tinggalkan link korang kat shoutbox ..
❤Saya akan menjejaki jejak anda kembali..:)
❤Kalau rase blog ni menarik, boleh follow and i'll follow back...:)

Selepas 'away' beberapa ketika...

Salam .
Hye all .:)

Firstly , sory sebab terlalu lame 'away' dari dunia blogging nie . See , blog ni dah makin basi sebab dah lame tak hupdate . Aiyyo!~ Bukan disengajakan tapi disebabkan beberapa sebab musabab yang tak dapat nak dielakkan . 

Actually, terlalu banyak yang myra nak coretkan tapi biasenye entry yang berjela nie , orang bosan nak bace lak kan . So, myra ringkaskan je la .

 Sepanjang hampir 4 bulan meng'away'kan diri , bermacam-macam peristiwa pahit dan manis terjadi pada myra . Antara peristiwa manis , beberapa hari sebelum menjelang Ramadhan,  myra berjaya bergelar graduan dan memegang diploma setelah hampir 3 tahun bergelar mahasiswa . Syukur alhamdulillah . :) 


 



to be continued ....
TERIMA KASIH KERANA MEMBACA! :) KLIK BUTTON LIKE KALAU SUKE...:)

3 8689 biji gula-gula dari mereka :):

Ainul Hayat berkata...

Tahniah ye dah grad. Lepas ni Mira sambung degree tak?

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

Tq..:) Insyaallah, myb smbung tapi bergantung pd rzki ...:)

tiqah berkata...

salam kak..baru masuk blog akak..saja baca entry2 lam blog akak..akak sama kolej ngan akak kita lah..=)...