❤PESANAN DARI TUAN TANAH❤

❤Holla my readers n stalkers ..:)
❤Blog ini adalah blog peribadi yang mane kadang2 saya akan bercerita tentang life,
love dan ape yang saye rase saye nak kongsikan ngan korang sume . :)
❤Ahaa..bila masuk ke sini , sila jaga adab anda...:)
❤Korang boleh tinggalkan link korang kat shoutbox ..
❤Saya akan menjejaki jejak anda kembali..:)
❤Kalau rase blog ni menarik, boleh follow and i'll follow back...:)

Kawen time study ?

Salam .
Hye all . :)




Sejak dah keje nie , blog makin terabai . T____T . Mase zaman dolu-dolu study , boleh dikatakan tiap-tiap hari nak mengedate update . Ohh , saye rindukan zaman study saye ! =.=' 

Malam tadi , mase gayut ngan Mr Right , tiba-tiba terbukak topik pasal nak sambung further study . Ni sume gara-gara merungut pasal penat keje la nie . =.=' . 

She : Bie , nak tanye sikit nie . 
He  : Ape dye budak comel bushuk . 
She : Penat lah rase keje nie . Rase macam nak sambung study . Ok tak sayang? 
He  : *Terdiam seketika . Kalo sambung study , bape tahun ea ?
She : Lebih kurang 3 tahun setengah or 4 tahun kot . 
He  : Ouh .Ok la tu . Bila abes study nanti , kena keje tau untuk bayar hutang-hutang study tu balik .
She : Tu la . hutang mase amek dip dulu pon tak langsai ag . =.=' . Tapi kan, kalo study nanti bile kite nak kawen lak eh ?
He  : Kawen la mase study . 
She : Mase study, mane ade wet nak kawen . =.=' 
He  : Kite buat ala kadar je la . 
She : Zzzzzzz ....

So , pada pendapat uols cane ? Kawen dulu ? Or study dulu then baru kawen ? Or kawen time study

Tapak kakiNantikan update pasal gi Pahang semalam ... ^_^ 

TERIMA KASIH KERANA MEMBACA! :) KLIK BUTTON LIKE KALAU SUKE...:)

2 8689 biji gula-gula dari mereka :):

JIJI YU berkata...

wat ala kadar pon ok je..yg tu yg dituntut

Elyin Edy's berkata...

kawen je sis.. xde masalah pon kwen masa blajar, janji betol2 plan laa.. Jgn ade baby lg.. lgpon dye kat kapal, u kat hostel mcm biasalaa.. kan perkahwinan tu pembuka 7 pintu rezeki? Hubungan dah halal, belajar pon berkat. :)