❤PESANAN DARI TUAN TANAH❤

❤Holla my readers n stalkers ..:)
❤Blog ini adalah blog peribadi yang mane kadang2 saya akan bercerita tentang life,
love dan ape yang saye rase saye nak kongsikan ngan korang sume . :)
❤Ahaa..bila masuk ke sini , sila jaga adab anda...:)
❤Korang boleh tinggalkan link korang kat shoutbox ..
❤Saya akan menjejaki jejak anda kembali..:)
❤Kalau rase blog ni menarik, boleh follow and i'll follow back...:)

Aku terima nikahnya.....?

Salam .
Hye all . :) 


Pak pak bung bung! Saje nak kasi korang tertanya-tanya majlis akad nikah siapa sebenarnya n ade barang hantaran bagai kat entry nie . :P


Okey ,yang tu sebenarnya bukan rombongan untuk Mr.Right or yang sewaktu dengannya TAPI buat pasangan mempelai ini iaitu my beloved cuz , abang Hasmadi n pasangannya , Kak Khatijah .



Tapak kaki :  Majlis kami , lambat lagi daaa . :P  

BABAI ! 

TERIMA KASIH KERANA MEMBACA! :) KLIK BUTTON LIKE KALAU SUKE...:)

2 8689 biji gula-gula dari mereka :):

JIJI YU berkata...

pergh..cam retiss

ejulz berkata...

smoga psngan bahagia hgga ke akhir hayat..