❤PESANAN DARI TUAN TANAH❤

❤Holla my readers n stalkers ..:)
❤Blog ini adalah blog peribadi yang mane kadang2 saya akan bercerita tentang life,
love dan ape yang saye rase saye nak kongsikan ngan korang sume . :)
❤Ahaa..bila masuk ke sini , sila jaga adab anda...:)
❤Korang boleh tinggalkan link korang kat shoutbox ..
❤Saya akan menjejaki jejak anda kembali..:)
❤Kalau rase blog ni menarik, boleh follow and i'll follow back...:)

Happy Belated Birthday to diri sendiri ..:D

Salam .
Hye all . :) 





Jutaan terima kasih pada yang sudi wish "Hepi Besday" , "Selamat Hari Lahir" , "Selamat Hari Jadi" kat myra . Waaa . even hari da masuk 3 hari usia myra genap 22 tahun , but still ade gak yang wish belated birthday untuk myra . Tengs sangat kat korang . Wish korang tu, means satu doa untuk myra . :) 

Kepada mereka-mereka yang wish tu, even ade antara mereka yang myra tak pernah kenal or bertegur , SYUKRAN JAZILAN . :) 

Tapak kaki : Hadiah yang paling tak best : Mr. Right dah kena gi sailing balik . =.=' .sobsob ..
TERIMA KASIH KERANA MEMBACA! :) KLIK BUTTON LIKE KALAU SUKE...:)

1 8689 biji gula-gula dari mereka :):

JIJI YU berkata...

eid milad saeid