❤PESANAN DARI TUAN TANAH❤

❤Holla my readers n stalkers ..:)
❤Blog ini adalah blog peribadi yang mane kadang2 saya akan bercerita tentang life,
love dan ape yang saye rase saye nak kongsikan ngan korang sume . :)
❤Ahaa..bila masuk ke sini , sila jaga adab anda...:)
❤Korang boleh tinggalkan link korang kat shoutbox ..
❤Saya akan menjejaki jejak anda kembali..:)
❤Kalau rase blog ni menarik, boleh follow and i'll follow back...:)

Kisah cinta aku dan dia . *opss~ entry jiwang nie . :P

Salam .
Hye all . :) 


Gambar hiasan . :P 

AWAS ! INI IALAH ENTRY JIWANG !! :P
Dah lame tak menulis entry jiwang kan . ehee .  :P

Now , myra dah kena wat persiapan dari segi mental dan emosi kerana bakal 'ditinggalkan' Mr.Right yang akan kembali 'bertugas' selepas hampir 4 bulan lebih 'bercuti' . Myra pon tak sangka kepulangan Mr.Right kali nie membawa bermacam-macam kisah manis yang sentiasa membuatkan myra tersenyum lebar setiap kali teringatkan sume saat-saat tu . :) 

Antaranya , kami telah melangkah ke satu fasa yang lebih serius dalam hubungan kami . Alhamdulillah , selepas dipersetujui kedua-dua belah famili , myra menerima sebentuk 'cincin tanda' . 


Myra pon tak sangka yang hubungan kami akan sejauh nie even mase mula-mula couple dulu macam-macam yang telah kami lalui . Gangguan daripada pihak tertentu yang dengkikan hubungan kami , dan sebagainya . Dan alhamdulillah , hubungan kami masih bertahan hingga ke hari ini . :)


Doakan segala yang kami rancangkan berjalan lancar . *eh . bajet macam nak kawen sok pulak kan . hehe .

KITA HANYA MAMPU MERANCANG , ALLAH YANG TENTUKAN . :)

Tapak kaki ; Saje edit gambar jadik white n black . retro lah kunun . kui3 .:P
TERIMA KASIH KERANA MEMBACA! :) KLIK BUTTON LIKE KALAU SUKE...:)

1 8689 biji gula-gula dari mereka :):

JIJI YU berkata...

smoga kekal hingga ke waktu halal