❤PESANAN DARI TUAN TANAH❤

❤Holla my readers n stalkers ..:)
❤Blog ini adalah blog peribadi yang mane kadang2 saya akan bercerita tentang life,
love dan ape yang saye rase saye nak kongsikan ngan korang sume . :)
❤Ahaa..bila masuk ke sini , sila jaga adab anda...:)
❤Korang boleh tinggalkan link korang kat shoutbox ..
❤Saya akan menjejaki jejak anda kembali..:)
❤Kalau rase blog ni menarik, boleh follow and i'll follow back...:)

Jangan risau , kite dah biase macam nie kan ....

Salam . 
Hye all . :) 


Sepanjang hari nie , hp tak berenggang dari myra . 24/7 bersms ngan Mr.Right . *okey, myra tipu . takkan takde keje len , asyik nak bersms je kan . :P

Yela , lepas nie 7 bulan  tak dapat bersms , bergayut n ber3G ngan Mr.Right .=.='  sobsobsob . Sayang , lepas nie kite 'berdating' dalam emel je la ea . >_< 

Now Mr.Right on the way nak ke KLIA untuk berlepas ke US and and ......sailing selama 7 bulan . Sebak je rase sebab lepas nie myra pasti akan rindukan gelak tawa dia , rindu nak story mory ngan dia , nak ngade-ngade ngan dia . :'( 

Pesanan untuk Mr.Right kesayangan , 

Dun worry pasal saye kat sini , saye dah biase dengan keadaan nie sebab......... masuk nie dah 3 kali kite berjauhan macam nie . :'( 
Keje baik-baik ea , insyaallah nanti kite jumpe next year ea sayang . Bubye~~

Tapak kaki ; Nape eh semenjak dua menjak nie asyik ade entry-entry jiwang macam nie ? =.=' 
TERIMA KASIH KERANA MEMBACA! :) KLIK BUTTON LIKE KALAU SUKE...:)

2 8689 biji gula-gula dari mereka :):

JIJI YU berkata...

dari dulu lagikan entry ko cenggini..

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

@Jiji Yu
eh ?ea ke...tak pasan pulak :P