❤PESANAN DARI TUAN TANAH❤

❤Holla my readers n stalkers ..:)
❤Blog ini adalah blog peribadi yang mane kadang2 saya akan bercerita tentang life,
love dan ape yang saye rase saye nak kongsikan ngan korang sume . :)
❤Ahaa..bila masuk ke sini , sila jaga adab anda...:)
❤Korang boleh tinggalkan link korang kat shoutbox ..
❤Saya akan menjejaki jejak anda kembali..:)
❤Kalau rase blog ni menarik, boleh follow and i'll follow back...:)

Best woh dating semalam ! :D

Salam . 
Hye all . :)


Fuhh. Best giler gi dating semalam .Teheee.:D Nasib baik semalam myra bawak banyak duit kecik , senang wat tambang bas . hehe. Dah lame kot tak naik pengangkutan awam nieh . Tapi disebabkan dah janji ngan someone nie , so terpaksa lah tunaikan. Sebelum nak kuar tadi , mak dah pesan awal awal , "jangan tengok wayang tau . Hari nie ramai orang . Kang kena raba dalam wayang pulak . Dah la gelap je dalam panggung tu ." Aihh . ke situ pulak mak nieh . 

Memang myra kuar nie pon sebab dah janji nak belanja budak nie tengok wayang . So, tak kan nak mungkir janji lak kan . 

Nak tahu citer ape yang kami tengok ? Jeng3 ........................



Memang best giler cter nie sampai kan myra terpaksa tahan kencing buang air sebab tak nak miss langsung scene dalam Real Steel nie . ^_^ Hahaha . Sampai macam tu sekali penangan citer nie . So, myra rase macam tak rugi la berhabis lima belas hengget untuk tiket citer nie . Memang berbaloi baloi lah . :) 


 Nasib baik bawak budak budak , so dapat half price . hehe . :P



Nie lah boyfriend baru saye . :) . 
Jangan risau , Mr.Right rela dimadukan dengan budak nie . :P 

 Tapak kaki : Mr.Right , cepat cepat sembuh tau , nanti kite bole kuar dating . :P
TERIMA KASIH KERANA MEMBACA! :) KLIK BUTTON LIKE KALAU SUKE...:)

4 8689 biji gula-gula dari mereka :):

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid berkata...

aaa~ mati2 mak ingatkan gi ngan bf.hihihi~

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

@Khumaera Ismail aka Habibi Hamid

gi ngan bf kecik...hehehe

Ahmad Syarif berkata...

adesshh..
Ingatkan bf mana tadi..akekeke

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

@Ahmad Syarif

tipah tertipu ..:P hehe