❤PESANAN DARI TUAN TANAH❤

❤Holla my readers n stalkers ..:)
❤Blog ini adalah blog peribadi yang mane kadang2 saya akan bercerita tentang life,
love dan ape yang saye rase saye nak kongsikan ngan korang sume . :)
❤Ahaa..bila masuk ke sini , sila jaga adab anda...:)
❤Korang boleh tinggalkan link korang kat shoutbox ..
❤Saya akan menjejaki jejak anda kembali..:)
❤Kalau rase blog ni menarik, boleh follow and i'll follow back...:)

Doaku sentiase mengiringimu , sayang ...

Salam . 
Hye all . :) 


Orang kata , kalau kite diuji dengan dugaan dan ujian yang hebat , maknanya Allah sayangkan kite . Dia nak uji n nak tengok sejauh mane kite mampu untuk hadapi dugaan tu . Dan myra yakin Allah sayangkan hambaNya yang diuji tu . Dan apa yang myra alami sekarang sangat menguji myra . 


Pagi semalam , kawan seangkatan (dari geng kapal/chenta hati sang pelaut ) fyna post kat wall fb mengenai berita yang agak mengejutkan . Patot la mesej last yang myra dapat from him pada malam 8hb yang dia kate "jap ..bz " tu penuh tanda tanya .

Myra tak dapat nak teruskan . nanti myra update lagi~ 

BABAI ~

TERIMA KASIH KERANA MEMBACA! :) KLIK BUTTON LIKE KALAU SUKE...:)

1 8689 biji gula-gula dari mereka :):

JIJI YU berkata...

ALLAH penghubung kita..