❤PESANAN DARI TUAN TANAH❤

❤Holla my readers n stalkers ..:)
❤Blog ini adalah blog peribadi yang mane kadang2 saya akan bercerita tentang life,
love dan ape yang saye rase saye nak kongsikan ngan korang sume . :)
❤Ahaa..bila masuk ke sini , sila jaga adab anda...:)
❤Korang boleh tinggalkan link korang kat shoutbox ..
❤Saya akan menjejaki jejak anda kembali..:)
❤Kalau rase blog ni menarik, boleh follow and i'll follow back...:)

Eh , kite jumpa retis lah ! *jakun*

Salam .
Hye all.  :)


Semalam sepupu kawen , hari nie abang kepada kawan sekolah myra pulak kawen . Walaupon takde kad , dia jemput kat fb je , tapi kena lah pegi jugak , sebab tu kawan kite kan . :) Nanti turn kite , orang datang pulak . Tak gitu ? :) 

Mase kitorang tengah syok syok mentekedarah makan , tibe tibe dengar dj  wat announcemen . "Ketibaan si polan bte si polan blablablabla . . ." Mata sume tertumpu kat "si polan" yang diperkatakan tu . Korang nak tau sape ? 
Jeng3 . .



Yang sebelah kiri tu , baju bunga bunga tu . Maimon Talib kot nama dia , kalo tak silap . =.=' 


Eh , yang belakang tu bukan retis tau . Tu kawan sekolah myra , Aisyah namanya . Sampai sampai je , dia terus serve kitorang , wakil tuan rumah katanya . :P  hehe . 
Kitorang sampai waktu kemuncak , dalam kul 1 lebih macam tu . So , keadaan time tu agak crowded . Sampai kena beratur panjang mase nak ambek makanan tu . >_< .



Bergambar lagi . eheeee . :)


Ade macam mak datin tak ? hehehe . :P


Kebetulan , baju mereka match dengan tema . Pink+purple . :) 

Tapak kaki :  Bulan 11 -12 penuh ngan undangan perkahwinan dari kawan kawan . Pheeuuww~ 
TERIMA KASIH KERANA MEMBACA! :) KLIK BUTTON LIKE KALAU SUKE...:)

2 8689 biji gula-gula dari mereka :):

g0m0k9enDek berkata...

comelnya... baju kurung! huhuhu~

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

@g0m0k9enDek
baju kurung je ke yang comel ?:P