❤PESANAN DARI TUAN TANAH❤

❤Holla my readers n stalkers ..:)
❤Blog ini adalah blog peribadi yang mane kadang2 saya akan bercerita tentang life,
love dan ape yang saye rase saye nak kongsikan ngan korang sume . :)
❤Ahaa..bila masuk ke sini , sila jaga adab anda...:)
❤Korang boleh tinggalkan link korang kat shoutbox ..
❤Saya akan menjejaki jejak anda kembali..:)
❤Kalau rase blog ni menarik, boleh follow and i'll follow back...:)

Saya dapat abang sepupu ! YeaY ! :D

Salam 
Hye all . :) 

Fuh .. hari nie badan rase letih yang amat sangat . Rase macam myra pulak yang kawen . hehe . :P 
Pada hal , nak kate menolong mase majlis tadi , tak de lah menolong sangat . Tolong jadik 'cameraman' abah , pastu tolong bagi doorgift kat tetamu yang datang , n tolong makan je . muehehe . Pak long myra , (bapa pengantin perempuan) menggunakan hampir 100 %  perkhidmatan katering , so kitorang hanya datang n goyang kaki je la . huhu . 



Doorgift untuk tetamu yang datang . :)


Pelamin yang really nice . :) 


Mak with busu ina and cik cham . :) 


Pak cik yang sangat sporting . Sampai je , terus offer diri nak menyanyi . Suara dia memang best ! :) 
See , siap ade orang kasik bunga lagi tu . :D 


Mak yang happy dapat 'anak buah' baru . :P hehe


Err . baru pasan yang gaya tangan myra ngan pengantin lelaki same . =.=' 

TERIMA KASIH KERANA MEMBACA! :) KLIK BUTTON LIKE KALAU SUKE...:)

4 8689 biji gula-gula dari mereka :):

Atenyana berkata...

Say congrats to them...:) nanti dapat anak buah plak...;p

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

@Atenyana

thanks dear ..:)
hehe...dapat anak sedara lah :P

Azzah berkata...

setuju pelaminnya cantik

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

@Azzah
cantek kan ? tapi tu pelamin yang lom siap sepenuhnya lagi..snap mase malam nak nikah tu ..:)