❤PESANAN DARI TUAN TANAH❤

❤Holla my readers n stalkers ..:)
❤Blog ini adalah blog peribadi yang mane kadang2 saya akan bercerita tentang life,
love dan ape yang saye rase saye nak kongsikan ngan korang sume . :)
❤Ahaa..bila masuk ke sini , sila jaga adab anda...:)
❤Korang boleh tinggalkan link korang kat shoutbox ..
❤Saya akan menjejaki jejak anda kembali..:)
❤Kalau rase blog ni menarik, boleh follow and i'll follow back...:)

Sibuk atau menyibuk ?

Salam 
Hye all . :) 


Dah beberapa hari myra tak hupdate belog comel kesayangan myra nie . heee . Maklum lah , sibuk sane , sibuk sini . aigooo ~ sabo je lah . Bukan selalu cik myra bz macam nie since dah jadik pengganggur yang berjaya nie . hekhek . 

Pening ok duk pikir macam mane nak buat resume yang best of the best . Lubangnya dah jumpe , cuma perlu digali n digali hingga ke dasarnya je . Go myra go ! :D 

Dan perkara kedua yang buat myra menyibuk sibuk ialah . . . wedding my beloved cousin , kak Jaja yang melangsungkan perkahwinannya hari nie . *dah selamat dinikahkan lepas isyak tadi bersama encek suami beliau . *


Gambar hiasan . 
Gambar : Nice combination pink + black  :) 
Oh ..my dream wedding dress ! :D

Tapak kaki :  Gambar wedding my cousin  , myra upload kat next entry ok ! :)

BABAI ! :) 
TERIMA KASIH KERANA MEMBACA! :) KLIK BUTTON LIKE KALAU SUKE...:)

4 8689 biji gula-gula dari mereka :):

Azzah berkata...

tak sabar tunggu gambar kawen..ingat yang tu da tadi rupanya gambar hiasan je..:)

emieysandra berkata...

cantiknye baju pengantin tuuuu!

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

@emieysandra

cantek giler kan?! :)

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

@Azzah
hehe..sabor2...akn diupload...ehee...:)