❤PESANAN DARI TUAN TANAH❤

❤Holla my readers n stalkers ..:)
❤Blog ini adalah blog peribadi yang mane kadang2 saya akan bercerita tentang life,
love dan ape yang saye rase saye nak kongsikan ngan korang sume . :)
❤Ahaa..bila masuk ke sini , sila jaga adab anda...:)
❤Korang boleh tinggalkan link korang kat shoutbox ..
❤Saya akan menjejaki jejak anda kembali..:)
❤Kalau rase blog ni menarik, boleh follow and i'll follow back...:)

Double DATE !

Salam .
Hye all . :)


Minggu lepas memang myra excited nak balik sebab salah sorang bff myra , Mai kate nak bagi something . Harus lah balik kan sebab peluang keemasan cam nie bukan selalunya datang . Hehe . Sanggup tau tak pegi majlis pertunangan kakak sepupu myra , semata-mata nak kuar ngan bff . (kejam tak ? ) T___T

Tapi takpe , at least mak myra tolong wakilkan , even mak membebel-bebel jugak . 
" Haaa . Nanti ko tunang , tak de sape nak datang , baru padan muka . " =.=' . Hehe . Korang datang kan ? :P . Okey , gambar-gambar kat bawah nie , ihsan daripada hp my mom . :)

Guna hp my mom , so haruslah ade gambar beliau sekali . hehe . 

Dapat cincin n gelang sekali . Jeles ! T____T





Okey , tu citer pasal pertunangan . Now , myra nak story pasal DOUBLE DATE . Yes , myra telah ber'dating' dengan dua orang sekali secara serentak . (Tamak tak ? ) :P

Dari kiri , Mai , Myra n Nurul . :)

Best sangat-sangat 'date' kali nie sebab kitorang dapat kuar bertiga akhirnya . Ye la , selalunya , kalo myra balik , yang sorang ag tu tak dapat balik . Kalo myra tak balik ,dia pulak yang balik . So , kali nie tiga-tiga ada ! :)


Sebelum ke mana-mana , haruslah 'mengisi tangki' dulu kan . So, kitorang memilih untuk lunch kat Mcd


Lepas tangki da 'diisi' , baru lah boleh 'menyumbangkan' lagu kan . hehehe . Antara hobi kitorang bertiga , KARAOKE ..:) Dua puluh dua buah lagu kitorang balun , sampai tak tau nak nyanyi lagu ape dah .See , sampai macam tu sekali kan . hehe . 


Kan myra kate tadi , Mai nak bagi something kan . Haaa . Ni lah yang dia nak bagi tu . :) Tengs sayang ! 
Kain ela bercorak macam merak . Cantek ! :) Tunggu raya ni , kitorang 'boria' same-same ea . Hehehe .

Tapak kaki ; Next time , kalo kite kuar , kite men bowling lak tau . :)
TERIMA KASIH KERANA MEMBACA! :) KLIK BUTTON LIKE KALAU SUKE...:)

10 8689 biji gula-gula dari mereka :):

aLieF si Muncung ManiS berkata...

myra,,mana video myra karaoke??huhu..alief nak tgok..huhu...myra,,kenapa header tu jadi kecik??huhu..myra,,kirim salam kat nurul...kalau nak kirim salam kat myra,tak boleh dah..sbb myra dah in relationship..hehehe..gurau je..

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

alief~ vdeo ? alaamak...lupe nak amek laa alief..hehe..
header tu ? ahaa..xtau nape ley jdik cm tu...=.='
hehe...okey , insyallah nanti myra sampaikan ea...:P

kay_are berkata...

mak dah cakap camtu memang xde sape datang r nanti =P pape pun memang nampak enjoy kat situ.. 22 lagu 3 orang? hebat!!

JIJI YU berkata...

mueheh..ptot le langit mendung semacam je..korang karaukae ghupenye

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

kay_are~ hehe..tapi saye pakse awak datang ! :P
hebat sampai suare pon da xde...hehehe..

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

Jiji Yu~ bagus la mendung kan...kalo tak, panas je....:P kuikui

pinky berkata...

sweet....

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

pinky~ tengs darl ..:)

LURVE EZZURA berkata...

myra~~~
cute sgt2....
heheheheh

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

mai~ hehe..tiga2 cute kan..lalalala