❤PESANAN DARI TUAN TANAH❤

❤Holla my readers n stalkers ..:)
❤Blog ini adalah blog peribadi yang mane kadang2 saya akan bercerita tentang life,
love dan ape yang saye rase saye nak kongsikan ngan korang sume . :)
❤Ahaa..bila masuk ke sini , sila jaga adab anda...:)
❤Korang boleh tinggalkan link korang kat shoutbox ..
❤Saya akan menjejaki jejak anda kembali..:)
❤Kalau rase blog ni menarik, boleh follow and i'll follow back...:)

Adakah ini petanda-petanda FB akan ditutup ?

Salam .
Hye all. :)



Daripada semalam , sampai lah ke hari nie Fb macam siput babi vavi . Korang perasan tak ? Loading lembab giler . Nak bukak mesej yang ade kat inbox pon , rasenya tahun depan baru dapat bukak . (Ok , ni myra tipu . )

Korang pernah ingat lagi tak khabar angin yang mengatakan bahawa FB akan DITUTUP pada 15 Mac 2011 . Mungkin sebab tu kot fb jadi lembab kan . 

Tapak kaki ; Kalo fb tutup , agak-agak korang nanges tak ? :P
TERIMA KASIH KERANA MEMBACA! :) KLIK BUTTON LIKE KALAU SUKE...:)

18 8689 biji gula-gula dari mereka :):

JIJI YU berkata...

muehhe..aku oke je kot..tapi kalo blog tutup kompom aku nanges

Along Usop berkata...

takkan fb nak tutup dik...
macam2 penambahbaikan diorg dok buat kat fb skarang ni.. =)

yang jadi lemab tu mungkin sebab diorang tgh nak apply new features tu kat semua fb accounts secara berperingkat kat sluruh dunia..

mungkin ada gangguan daripada situ la.. rilek2 ye.. =)

*kalau fb takde pon.. tak mati kan3?? =p

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

Jiji Yu ~ giler blog betol kan..:P hehe

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

Along Usop ~ ouh..ea ke...mane la myra tahu...maen agak je tadi tu...hehehe...

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid berkata...

ye ke?? alaa..jgn ar..mangsa gempa+tsunami kt jepun tu leh contact melalui fb aje..cian tak? huhuhu~

aLieF si Muncung ManiS berkata...

alief tak nanges..yg penting blog jgn tutup..kalau blog tutup,kompem alief berkabung tak buka laptop 1 bulan...huhuhu...myra,kalau dah tukar header bgtaw alief k..

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

Sis Maera~ dun worry sis..tu hanya tanggapan je...wallahualam ..kebetolan je kot...:)

Along Usop berkata...

haha.. yang tak tahu la kite nak bagi tahu.. =)

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

alief~ waaaa...dasat tuu...nanti nak suruh google tutup blog alief bole ? :P heheh
Okey alief..tengs tau !:)

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

along~ hehe...tengs bagitau..:)

aLieF si Muncung ManiS berkata...

myra,,ada dua lagi alief send kat email myra..satu yg transparent,satu lagi yg tak transparent..try satu2..pilih la mana yg sesuai...huhu..

:: noremy bte rahmat :: berkata...

BW & folo..

mehla jenguk belog ai..

salam kenal!(^_^)

p/s:entah...tak nanges kot...

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

alief~ haaa..da dapat da...okey jugak...tapi myra ag suke yang nie...^^

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

noremy~ salam kenal..:)
okey dear..nanti ai singgah ea...:)

d_tieah berkata...

Dari dulu je tersebar cerita bohong ni.. Tapi tak pun direalisasikan.. Kalo tutup pun takpe lah, blog kan ade.. Ngee :)


Entry Terbaru 1: Loji Nuklear Jepun Meletup Lagi Dan Malaysia Hujan Asid?
Entry Terbaru 2 : Isu Ultraman, Power Rangers, Doraemon Dan Tsunami
Entry Terbaru 3: Loji Nuklear Jepun Meletup Dan Pencemaran Radioaktif Berlaku?

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

d_tieah~ tau takpe . fb tutup pon ok jugak...blog kan ade..:) hehe

kay_are berkata...

memang perasan pun.. jangan risau.. penyelamat kte ddrbook akan muncul.. ahakz! <-- memang xkan caye =P

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

kay_are~ ddrbook? tipu2...:P