❤PESANAN DARI TUAN TANAH❤

❤Holla my readers n stalkers ..:)
❤Blog ini adalah blog peribadi yang mane kadang2 saya akan bercerita tentang life,
love dan ape yang saye rase saye nak kongsikan ngan korang sume . :)
❤Ahaa..bila masuk ke sini , sila jaga adab anda...:)
❤Korang boleh tinggalkan link korang kat shoutbox ..
❤Saya akan menjejaki jejak anda kembali..:)
❤Kalau rase blog ni menarik, boleh follow and i'll follow back...:)

BEN ASHARI : BLOGGER IKUT NEGERI KELAHIRAN

Salam . 
Hye all . :)


Nak join , klik sini 

Dah lama myra tak join segmen Ben Ashaari . So , hari nie myra blogwalking ke blog kawan-kawan yang lain , ramai yang join segmen nie . Myra pon rase nak join jugak la segmen nie . :)

  • Sila ceritakan latar belakang anda .

Seorang gadis yang dilahirkan dan dibesarkan di MELAKA . Anak kedua daripada enam beradik . Masih menuntut dalam bidang kaunseling di sebuah institusi pengajian tinggi . Lahir pada tahun 1989 . Err . boleh agak tak umur myra berapa ? =.=' 

  • Profesion anda sekarang .

Seorang pelajar . 

  • Blog favourite anda . Kenapa ?

Blog favourite banyak sebenarnya . Tapi yang paling-paling menjadi favourite myra ialah , blog Ben Ashaari sebab blog beliau sangat bagus untuk dijadikan rujukan khususnya kepada newbie-newbie macam myra nie . =.=. Banyak input n output yang terdapat dalam blog beliau . Tak caya , gi ar terjah ! :)

  • Blog yang anda tak suka nak masuk . Kenapa ?

Blog yang banyak bubuh widget-widget yang tak penting , sebab lembab gile nak loading . And satu lagi , yang ade letak lagu . T___T . Serabut telinga mak , nak oi...

  • Impian anda terhadap blog anda .

Banyak impian myra sebenarnya untuk blog nie . Tapi yang paling myra nak capai ialah myra nak dikenali di dalam dunia blog ni sebagai seorang blogger yang berjaya , yang menghasilkan entry-entry yang bermanfaat dan boleh dikongsi bersama pembaca . :)

TERIMA KASIH KERANA MEMBACA! :) KLIK BUTTON LIKE KALAU SUKE...:)

25 8689 biji gula-gula dari mereka :):

JIJI YU berkata...

engko mude setahun je dari aku ghupenye..

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

Jiji Yu~ hehe..ko lagi tua dari aku la ea..:P

apisv2 berkata...

salam,
mengunjungi rakan2 segmen blogger ikut negeri;)

apisv2 ikut negeri johor

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

apisz2~ salam kenal...

kay_are berkata...

nasib baik blog yang x ske masuk tu x letak my blog.. kalau x, siap r!! =P

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

kay_are~ ingat nak letak tadi , tak jadi pulak...:P hehehe....gurau je..

SiS NaD berkata...

SaLaM... oRaNG MLaKe DatanG TeRJaH BaLiK... HeHe!~ (^_____^)V

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

Sis Nad~ tengs kerana menerjah ! hehe....^^

nadiemsharmz berkata...

salam..jln2 dari segmen incik BA n folo jugak...

jom jengok cni lak ;;;;

http://nadiemsharmz.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-blogger-ikut-negeri.html

Arol Mubin berkata...

Salam perkenalan daripada Arol Mubin - anak jati Melaka. :) Arol pun kurang suka blog yang ada lagu, specially auto-play.

Kei Seichi berkata...

melawat blog orang melaka oleh orang melaka...
salam perkenalan...
kite sebaye! ngeh3...

http://geekzster.blogspot.com/

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

nadiemsharmz~ tengs singgah n follow..:) ok dear...nanti singgah blog awak pulak...:)

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

Arol Mubin~ opss...anak jati Melaka jugak? :) okey2..salam perkenalan..^^
tau takpe...buat serabut telinga je kan..T___T

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

Kei Seichi~ salam perkenalan orang melaka..:)
sebaya? waaa..bole geng...hehe

topimagine berkata...

Salam Perkenalan dari Melaka... sahabat Satu Bendera, Satu Negeri dan Satu Malaysia... hehehe

http://topimagine.blogspot.com/

Lya Colours berkata...

haluuu blogger melaka =)

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

topimagine~ salam perkenalan orang melaka !:)

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

Lya Colours~ haluu2..^^

Opah Kentang berkata...

hai..Opah jenguk2 blogger Melaka :)

Salam perkenalan :)

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

Hai opah...:)
salam perkenalan...:)

Cikgu Fikri berkata...

Sy org Melakau jugak!!!! :)

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

Cikgu Fikri~ Opss..orang Melakau ? hehehe...

Fairus Bin Mamat berkata...

MENJENGOK BLOGGER MELAKA.. :) DARI BLOG BRO BEN..

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

Fairus~ tengs sudi menjengok..:)

pRiNCe berkata...

selamat berkenlan...:)
prince blogger kl...
jom jadi member nak?
:)