❤PESANAN DARI TUAN TANAH❤

❤Holla my readers n stalkers ..:)
❤Blog ini adalah blog peribadi yang mane kadang2 saya akan bercerita tentang life,
love dan ape yang saye rase saye nak kongsikan ngan korang sume . :)
❤Ahaa..bila masuk ke sini , sila jaga adab anda...:)
❤Korang boleh tinggalkan link korang kat shoutbox ..
❤Saya akan menjejaki jejak anda kembali..:)
❤Kalau rase blog ni menarik, boleh follow and i'll follow back...:)

TSUNAMI di Jepun : Peringatan Allah untuk kita..

Salam .
Hye all . :)


Sana sini duk bercerita tentang tsunami kat Jepun . Serius , myra dilanda kerisauan . Mana tak nya , Mr.Right duk berlayar sekarang nie . Mane lah tahu , kapal dia lalu Jepun ke kan . T____T .

Selepas dia anta emel dan mengatakan yang kapal dia hanya lalu ke UK , Cameroon , Spain , dan Fujairah , alhamdulillah Jepun tak de dalam senarai . :) . Kalo tak , mau myra nanges bagai nak rak kat sini sebab duk risaukan dia kat sane . =.=' 

Korang dah tengok kan , bagaimana dahsyatnya tsunami yang melanda negara matahari terbit tu kan . Kalo korang tak tengok lagi , jom layan video nie . 



Tapak kaki ; Secanggih dan semoden mana pon diorang , tapi tetap tak mampu nak melawan kuasa Allah kan . 
TERIMA KASIH KERANA MEMBACA! :)KLIK BUTTON LIKE KALAU SUKE...:)

8 8689 biji gula-gula dari mereka :):

JIJI YU berkata...

hurm..mmg mr right ko suke naek kapal ke ek..pas tu mmg ko nanges ek..huuu..tetibe aku rase cam nak memahami perasaan geng2 kapel

Dzara Comoth berkata...

peringatan utk kita...supaya berubah...itu baru kiamat kecil..kalo kiamat sbnr..wallahuaqlam laaa......xthu nk kata..jdi sama2 la ambil sbg iktibar dan pgjrn bg kita yg msh hdp nie...

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

Jiji Yu~ dah tugas dia cam tu...bukan suka2 je dia nak naek kapa..huhu...sedih tau jauh2 cam nie,,,T__T

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

Atyn~ urmm...tu la kan...sume ni pengajaran untuk kite....

Dzara Comoth berkata...

yup..peringatan supaya xbuat perkara yg dilarang...semua anggota badan kena jga...tdk bt maksiat...bnyk sgt maksiat dan ubah mcm2..tuh yg jadi g2...
kne la sntiasa mengigati ALLAH...bumi baru bergoncang sedikit kerana tsunami...habsi semua musnah..itu baru sedikit..belum yg bnr2...SUBHANALLAH...ya ALLAH..btl2 menakuitkan..

Jannah Miho berkata...

terbukti kuasa Allah..MasyaAllah

kay_are berkata...

yang penting.. kite same berdoa untuk diri kite dan juga diri mereka..

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

kay_are~ aminn...