❤PESANAN DARI TUAN TANAH❤

❤Holla my readers n stalkers ..:)
❤Blog ini adalah blog peribadi yang mane kadang2 saya akan bercerita tentang life,
love dan ape yang saye rase saye nak kongsikan ngan korang sume . :)
❤Ahaa..bila masuk ke sini , sila jaga adab anda...:)
❤Korang boleh tinggalkan link korang kat shoutbox ..
❤Saya akan menjejaki jejak anda kembali..:)
❤Kalau rase blog ni menarik, boleh follow and i'll follow back...:)

JANGAN PANDANG CAMERA !!!

Salam...
Hye all . :)


Myra join contest lagi . Kali nie myra ditag oleh Ika . Nak tau contest ape ? Meh tengok bawah nie . :) 

Contest Jangan Pandang Camera oleh Dyanzjha

Syarat marat nak join contest nie : 

  • Jadi follower blog nie . (done! )
  • Buat entry dengan tajuk dengan tajuk contest ~~ Jangan pandang camera ! (done!)
  • Pilih satu gambar sahaja . tak kisah la gambar sorang2 @ ramai2 . Gambar candid ke atau gambar dari tepi or belakang ke . tak kisah, yang penting , JANGAN pandang camera okeyhhh!! . Letak banner di atas  dalam entry anda dan linkkan terus ke entry contest nie . ( done!)
  • Kalo bole , letak lah banner ni kat sidebar sekali .hehe . (done!)
  • TAG sekurang-kurangnya 3 orang blogger (lebih lagi digalakkan) dan pastikan mereka tahu .(done!)
  • Tinggalkan LINK entry penyertaan anda pada bahagian comment entry nie. (done!)
Tarikh buka : 1/3/2011 (selasa)
Tarikh tutup: 29/4/2011 (jumaat)

(15Mac 2011) Selasa

Dan gambar yang myra pertaruhkan ialah : 





Gambar nie mase 'dating' with my bff . Haaa . Tak pandang kamera kan ? hehe .

Myra nak tag :


Gud luck korang ! :)

TERIMA KASIH KERANA MEMBACA! :) KLIK BUTTON LIKE KALAU SUKE...:)

14 8689 biji gula-gula dari mereka :):

Cik Sue berkata...

chumell jer..suka3...gud luck dear... =D

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

Cik Sue~ tenkiu2...:)

aLieF si Muncung ManiS berkata...

myra nampak comel dan chubby..good luck myra..myra,,alief ada buat satu headerlagi utk myra..myra nak tak??huhu.....

JIJI YU berkata...

muehhee..dah kompom dah ni..dah kompom...

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

alief~ opss..hehe...tengs alief...
ade header baru? waaa...nak2...:)

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

Jiji Yu~ kompom menang ke kompom kalah ? hoho..:P

Ahmad Syarif berkata...

Gud luck yerkkk.
Dapat hadiah tu, gula2 bagi saya sket~

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

Syarif~ hehe..tenkiu...^^

Dzara Comoth berkata...

myra da makin chubby laaa....weeeee... ;)
org ngah bahagia...hehe

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

Atyn~ hikhik...chubby ke ? hehe..maluuuu....T____T

Nurul Atika berkata...

waaa~ cumell.. gud luck, lalink..

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

Ika~ tengs dear...^^

kay_are berkata...

oi.. tutup 15 mac sempat lagi ke nak join ni?? ish ish.. kalau sempat leh r wat.. hee

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

kay_are~ opss..awak lambat sangat alert...haa..kan da terlepas...:P