❤PESANAN DARI TUAN TANAH❤

❤Holla my readers n stalkers ..:)
❤Blog ini adalah blog peribadi yang mane kadang2 saya akan bercerita tentang life,
love dan ape yang saye rase saye nak kongsikan ngan korang sume . :)
❤Ahaa..bila masuk ke sini , sila jaga adab anda...:)
❤Korang boleh tinggalkan link korang kat shoutbox ..
❤Saya akan menjejaki jejak anda kembali..:)
❤Kalau rase blog ni menarik, boleh follow and i'll follow back...:)

I'm coming home....:)

Salam .
Hye all :)

Rindu kat rumah biru ini ...:)

Hari ni myra akan pulang ke 'rumah biru' ini setelah dua minggu tak balik . =.=' . *Orang lain berbulan-bulan tak balik , tak kecoh pon . T___T

Okey korang sume . Myra balik dulu tau . Dua hari myra takde nie , korang tolong jenguk-jenguk blog kesayangan myra nie . Kalo 'dia' tak mo dengar cakap , piat telinga dia tau . :P

Jumpa ahad nanti . Bye ~~  :)
TERIMA KASIH KERANA MEMBACA! :) KLIK BUTTON LIKE KALAU SUKE...:)

12 8689 biji gula-gula dari mereka :):

Dzara Comoth berkata...

waaa..bestnya dyer dpt blk umah..dzara kne tgu hbs kijew..baru ley blk..huhuhu..cdey cgt3.. :(

Nurul Atika berkata...

mane telinga 'dia' ek mira?.. ika nk piat sajesaje.ngee~

JIJI YU berkata...

aku babab jgk blog ni bleh tak..

ZACK ENTRY berkata...

selamat pulang ke rumah..:)

bila blog bercerita berkata...

waaaa.....sonok yep die dpt alek uma.....wink2~~ ; )

kay_are berkata...

blog berhantu.. lari!!! =P

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

Atyn~ hehe..jangan jeles...:P

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

Ika~ hehe...teliga dia ? errr...cube carik sampai jumpe..:P

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

Jiji Yu ~ nak babab ? babab time tuan dye xde bole ar..:P

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

Zack~ tenkiu2...^^

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

BBB~ hehe..seronok2..XD

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

kay_are~ lari2...nanti saye suruh hantu blog nie kejar awak..:P