❤PESANAN DARI TUAN TANAH❤

❤Holla my readers n stalkers ..:)
❤Blog ini adalah blog peribadi yang mane kadang2 saya akan bercerita tentang life,
love dan ape yang saye rase saye nak kongsikan ngan korang sume . :)
❤Ahaa..bila masuk ke sini , sila jaga adab anda...:)
❤Korang boleh tinggalkan link korang kat shoutbox ..
❤Saya akan menjejaki jejak anda kembali..:)
❤Kalau rase blog ni menarik, boleh follow and i'll follow back...:)

Terima kasih . :)

Pejam celik , pejam celik , dah masuk seminggu myra tinggalkan kampung halaman, mak abah , adik adik dan kawan kawan kat melaka . Alhamdulillah , after sebulan jadi 'penanam anggur' yang berjaya *berjayalah sangat . * :P , myra dapat tawaran kerja . :) 

Mula mula dapat tawaran nie , memang myra dapat tentangan hebat dari mak n abah , memandangkan tawaran kerja tu kat kl . Perasaan myra time tu , berbelah bagi . Nak terima atau reject je . Myra mintak pendapat n pandangan dari kawan kawan , dan kebanyakannya menyokong . Tak kurang juga ade yang membantah . 

Dan syukur , selepas melalui beberapa fasa yang agak memeritkan , myra telah diberi kepercayaan dari mak n abah untuk 'survive' di tempat orang . "Jaga solat , jaga nama mak n abah , jaga maruah diri , hati hati pilih kawan , jangan mudah percayakan orang , pegi mana mana biarlah berteman . " Antara pesanan mak n abah yang sentiasa myra pahatkan di kepala . :)


Tapak kaki : Mood ~ masih dalam kerinduan pada si "dia" . Get well soon ! 

TERIMA KASIH KERANA MEMBACA! :) KLIK BUTTON LIKE KALAU SUKE...:)

2 8689 biji gula-gula dari mereka :):

Ainul Hayat berkata...

Semoga Myra dapat sesuaikan diri kat tempat kerja dan kenalan baru yerp. :)

PikieLLe Lova berkata...

awk kje kt kl kt mne?? kje ape dear??