❤PESANAN DARI TUAN TANAH❤

❤Holla my readers n stalkers ..:)
❤Blog ini adalah blog peribadi yang mane kadang2 saya akan bercerita tentang life,
love dan ape yang saye rase saye nak kongsikan ngan korang sume . :)
❤Ahaa..bila masuk ke sini , sila jaga adab anda...:)
❤Korang boleh tinggalkan link korang kat shoutbox ..
❤Saya akan menjejaki jejak anda kembali..:)
❤Kalau rase blog ni menarik, boleh follow and i'll follow back...:)

Segmen JJCM *lah sangat . :P

Salam .
Hye all . :)


Myra rase hari nie paling giler banyak makan kot . Breakfast pagi tadi , nasik lemak . Pastu mase lunch tadi , order nasik goreng daging merah pulak . Dush2 . Kalo lah perot nie boleh menjerit , mesti dia dah jerit-jerit "Woi ..da full tank laaaa ! " :P 

Pastu , mase nak balik tadi , akak akak kat ofis ajak makan steamboat pulak . Aihh . Mula mula macam keberatan nak ikot , sebab still rase kenyang lagi . Tapi ntah macam mane myra rase macam tertarik nak ikot . Mase dah nak pegi tu , baru akak tu bagitau RM28.25 per person . Pergghhh . Tu macam belanja untuk 3 4 hari tu . Terlajak perahu bole berundur , terlajak kata  memang tak bole nak buat apa la .. 

Lokasinya kat Flaming Steamboat Buffet bersebelahan ngan Sunway Pyramid . After 'check in' sebab kite kena wat tempahan siap siap dulu . And diorang dah siap siap reservekan tempat untuk kita . So , jom kite SERBUUUU ! :D 


Mase nie kitorang ngah tunggu turn nak amek seafood n nak disumbatkan ke dalam 'steamboat' tu . Dua orang pegi amek dulu , n dua orang lagi tukang jaga beg . :P


Ohh . Yang nie myra punya . Berbaloi la kan rm 28.25 tu . Korang nak melantak berapa banyak pon tak de sapa nak marah . Tapi kalo tak abes makan , akan dikenakan bayaran lain tau . 

Kak Ecah , beliau lah yang bertanggungjawab mengajak kitorang ke sana . Nampak keremping kurus je nie , tapi makan sampai 3 4 round tuuuu . Sampaikan kitorang perli dia ,"nampak badan kecik , tapi tangki beso nie . "


Nampak tak pinggan yang penuh tu ? Yang tu myra punya pinggan round yang kedua . Hikhik . Dipenuhi dengan kupang , lala n ape ntah nama menatang yang panjang panjang tu . Tau makan je , namanya tak tau . 


Hasil daripada nafsu serakah kami . Muahaha . :P


Lepas makan , mesti lah ade desert kan . Macam desert disediakan . Korang just pilih dan rembat je . ABC ade , aiskrim pon ade bermacam perisa . Yummy ! Suka hati korang la nak amek berapa scoop aiskrim pon . Make sure kena habeskan ! 
TERIMA KASIH KERANA MEMBACA! :) KLIK BUTTON LIKE KALAU SUKE...:)

4 8689 biji gula-gula dari mereka :):

mama ikhwan & Ikha berkata...

amboi.. sakan no.. hahahhahahaha

Ainul Hayat berkata...

Wow....best2. Kat Flaming pun dlm RM28 eh satu kepala? Lebih kurang cam Seoul Garden gak. Nanti ade rezeki kite mkn kat situ ye Myra. :)

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

@Ainul Hayat

A,ah kak...ea ke...waaa...nanti kite pegi sesame eh ..:)

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

kak yati : hehe..jeles tak ? :P