❤PESANAN DARI TUAN TANAH❤

❤Holla my readers n stalkers ..:)
❤Blog ini adalah blog peribadi yang mane kadang2 saya akan bercerita tentang life,
love dan ape yang saye rase saye nak kongsikan ngan korang sume . :)
❤Ahaa..bila masuk ke sini , sila jaga adab anda...:)
❤Korang boleh tinggalkan link korang kat shoutbox ..
❤Saya akan menjejaki jejak anda kembali..:)
❤Kalau rase blog ni menarik, boleh follow and i'll follow back...:)

Dilanda OMBAK RINDU ~~

 

Salam ..
Hye all . :)

Sejak ditayangkan pada 1hb Disember , kat mana mana pon orang duk sibuk bercerita pasal filem Ombak Rindu . Kebanyakan yang dah tengok cakap , citer tu best giler  , tangkap leleh bagai . Kebetulan semalam kawan myra , kak Nani dan suami beliau ajak tengok citer tu kat Aeon Bukit Tinggi . 

Kitorang gerak pas magrib n sampai dalam kul 8 lebih macam tu la . Sampai je sana , omg ! Ramai giler umat manusia tengah beratur panjang nak beli tiket . Makcik , pakcik pon ade . Mesti nak tengok Ombak Rindu jugak nie . hehehe . Last last kitorang dapat tiket untuk pukul 10.25 , midnight . 



Tiket untuk pukul 8 lebih still available lagi tapi dapat seat depan skrin laa . Aiyak . Sakit tengkuk mak nak . =.=' . Dan kebetulan , Maya Karin pon datang untuk menonton sesame pada malam tu . Tapi sayangnya kitorang tak dapat jumpa beliau . Sobsobsob . >_<

Sinopsis Ombak Rindu .

Izzah (Maya Karin) , gadis yatim piatu yang kematian ibu dan ayah akibat kemalangan jalan raya . Justeru itu , pakciknya , Taha mengambil tugas memelihara Izzah . Pada masa yang sama, Pakcik Taha banyak berhutang. Disebabkan kesempitan wang , dia sanggup menjual Izzah kepada seorang tauke kelab malam . 
Disitu lah dia berkenalan dengan seorang pelanggan bernama Hariz , (Aaron Aziz ) . Hariz sanggup 'membeli' Izzah dengan harga yang mahal dari tauke kelab itu dan mahu membawa dia keluar dari neraka jahanam tu . 

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Keseluruhan cerita nie , not bad lah . Time part sedih , memang menyentuh perasaan lah . huhuhu .  So , pada sesape yang lom tengok lagi , jangan lepaskan peluang . :P

Tapak kaki : Daripada 5 bintang , boleh la bagi 4  bintang untuk cerita nie . 
TERIMA KASIH KERANA MEMBACA! :) KLIK BUTTON LIKE KALAU SUKE...:)

2 8689 biji gula-gula dari mereka :):

Ainul Hayat berkata...

Owh Myra da tgk. Jgn cite ape2 tau kat akak. Wiken ni akak nak gi tgk lak...ekekeke

Dza Secret berkata...

waaaa..kami baru nk pi tgk..hehe

follow my blog please : http://cekolatcelop.blogspot.com/