❤PESANAN DARI TUAN TANAH❤

❤Holla my readers n stalkers ..:)
❤Blog ini adalah blog peribadi yang mane kadang2 saya akan bercerita tentang life,
love dan ape yang saye rase saye nak kongsikan ngan korang sume . :)
❤Ahaa..bila masuk ke sini , sila jaga adab anda...:)
❤Korang boleh tinggalkan link korang kat shoutbox ..
❤Saya akan menjejaki jejak anda kembali..:)
❤Kalau rase blog ni menarik, boleh follow and i'll follow back...:)

Bakal mengakhiri zaman bujang tahun nie ?

Salam .
Hye all . :)


Sedar tak sedar kita dah melangkah ke tahun 2012 . Selamat tinggal 2011 , selamat datang 2012 . Seiring dengan peningkatan tahun , umur pon dah semakin meningkat . Aiyaaakk . Ramai kot kawan kawan sebaya myra dah bertukar status , become a wife , become a mommy , wife to be , mommy to be . Tahniah korang ! :) 

Dan untuk awal tahun ni, ade dua orang bff myra yang akan menjadi tunangan orang . Yang sorang tu , bff masa kat kolej , n yang sorang lagik bff dari masa kecik dulu . Date bertunang sama pulak tu . Mana satu nak pegi  nie . T_____T . Sorang buat kat Melaka , dan sorang lagik kat K.L . >_< . 

Whatever pon , myra ucapkan selamat bertunang untuk uols berdua ekk . Moga dipanjangkan jodoh , dan kahwin nanti jangan sama date jugak sudah . >___< .


Tapak kaki : My turn ?? Opss ! Yang pasti bukan dalam masa terdekat nie . Err . bagi chance kat kawan kawan dulu lah eh . :P 
TERIMA KASIH KERANA MEMBACA! :) KLIK BUTTON LIKE KALAU SUKE...:)

2 8689 biji gula-gula dari mereka :):

~cik atin~ berkata...

xlame ag da 2.. disunting org.. amek aura memeber... kih3

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

@~cik atin~

insyaallah cik atin..^____^