❤PESANAN DARI TUAN TANAH❤

❤Holla my readers n stalkers ..:)
❤Blog ini adalah blog peribadi yang mane kadang2 saya akan bercerita tentang life,
love dan ape yang saye rase saye nak kongsikan ngan korang sume . :)
❤Ahaa..bila masuk ke sini , sila jaga adab anda...:)
❤Korang boleh tinggalkan link korang kat shoutbox ..
❤Saya akan menjejaki jejak anda kembali..:)
❤Kalau rase blog ni menarik, boleh follow and i'll follow back...:)

Lebih matang ~ Tiada lagi 'Myra' ...

Salam .
Hye all . :)



11 Januari 2011 , terciptanya blog 'Gulagulahati' nie . Alhamdulillah, sedar tak sedar dah setahun aku berblogging.. Selama setahun juga lah , aku dan blog ini saling berkongsi cerita untuk tatapan semua. Kenapa aku , bukan myra ? 

Memandangkan peningkatan tahun seiring dengan peningkatan usia aku yang hampir mencecah angka 23 tahun, aku rasa aku patut membuat suatu perubahan yang lebih matang , seiring peningkatan usia aku . :)

Tapak kaki : Aku sentiasa berharap , tahun ini akan menjadi lebih baik dari tahun sebelumnya ~ ^_^
TERIMA KASIH KERANA MEMBACA! :) KLIK BUTTON LIKE KALAU SUKE...:)

5 8689 biji gula-gula dari mereka :):

nik rosmawati berkata...

11 jan pulak ulang thn perkenalan sy dan en hubby..hehe

ainraus berkata...

23? eh. sebaya lah kita. wink wink!

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

@nik rosmawati
Happy anniversary dear ! :)

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

@ainraus
hehe...geng2...hikhik :D

Ainul Hayat berkata...

Ewahh...yelah Cik Myra. :)