❤PESANAN DARI TUAN TANAH❤

❤Holla my readers n stalkers ..:)
❤Blog ini adalah blog peribadi yang mane kadang2 saya akan bercerita tentang life,
love dan ape yang saye rase saye nak kongsikan ngan korang sume . :)
❤Ahaa..bila masuk ke sini , sila jaga adab anda...:)
❤Korang boleh tinggalkan link korang kat shoutbox ..
❤Saya akan menjejaki jejak anda kembali..:)
❤Kalau rase blog ni menarik, boleh follow and i'll follow back...:)

Guna FB untuk tujuan politik ?

Salam .
Hye all . :)


Seperti biasa , bila aku sampai je ofis , aku akan on pc . And first website yang aku akan bukak ialah . : Harian Metro . Belek punya belek , ada satu artikel yang sangat menarik perhatian aku . "Ah Jib Gor facebook baru PM . " Dalam fb pon boleh mengembangkan pengaruh politik . Zaman sekarang nie aku tengok , fb menjadi antara medium terpenting dalam menyampaikan maklumat selain twitter . 

Aku agak tertarik dengan satu petikan nie Kami berharap dengan adanya facebook ini, sebahagian besar masyarakat Cina di negara ini akan dapat mengenali diri perdana menteri sebagai seorang insan biasa,” katanya. 
Apa pendapat korang dengan pernyataan nie ? 

Tapak kaki : Err..korang dah daftar mengundi ? 

TERIMA KASIH KERANA MEMBACA! :)KLIK BUTTON LIKE KALAU SUKE...:)

2 8689 biji gula-gula dari mereka :):

Amyra Azhar berkata...

err "perdana menteri sbg seorang insan biasa" ada bnyk maksud tuu. pro n con :)

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

@Amyra Azhar
banyak maksud tersirat tu ..:)