❤PESANAN DARI TUAN TANAH❤

❤Holla my readers n stalkers ..:)
❤Blog ini adalah blog peribadi yang mane kadang2 saya akan bercerita tentang life,
love dan ape yang saye rase saye nak kongsikan ngan korang sume . :)
❤Ahaa..bila masuk ke sini , sila jaga adab anda...:)
❤Korang boleh tinggalkan link korang kat shoutbox ..
❤Saya akan menjejaki jejak anda kembali..:)
❤Kalau rase blog ni menarik, boleh follow and i'll follow back...:)

Serina dapat baby girl yang sangat comel ! :)

Salam . 
Hye all . :)



Serina Redzuawan , anak kepada Chef Wan selamat melahirkan baby keduanya yang diberi nama Isabella Safiyya . 

Seriusly , aku tak tahu pon sebenarnya yang Serina nie tengah pregnant anak kedua . Bila aku tengok gambar wedding adik dia , Chef Riz tu , baru aku perasan yang Serina ngah berbadan dua time tu . :) Apa apa pon, tahniah kepada beliau . 


Tapak kaki : Semoga anaknya tu nanti menjadi anak yang soleh dan solehah . :) 

TERIMA KASIH KERANA MEMBACA! :) KLIK BUTTON LIKE KALAU SUKE...:)

3 8689 biji gula-gula dari mereka :):

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail berkata...

comeynye baby dia.

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

@sis khumaera

kan2? putih gebu ..huhu

Nini Hartini berkata...

serina nampak lebih baik lepas dah kawen ni ye..hope mmg pernikahan menjadikan dia lebih beriman dan berubah ke arah kebaikan...