❤PESANAN DARI TUAN TANAH❤

❤Holla my readers n stalkers ..:)
❤Blog ini adalah blog peribadi yang mane kadang2 saya akan bercerita tentang life,
love dan ape yang saye rase saye nak kongsikan ngan korang sume . :)
❤Ahaa..bila masuk ke sini , sila jaga adab anda...:)
❤Korang boleh tinggalkan link korang kat shoutbox ..
❤Saya akan menjejaki jejak anda kembali..:)
❤Kalau rase blog ni menarik, boleh follow and i'll follow back...:)

Kenapa ? Kenapa ?

Salam .
Hye all . :)


Pagi pagi mood aku terganggu gara gara nie . 



 Facebook will be soon . 

Apakah ?! Aku try log in banyak kali but hasilnya tetap sama . =.=' Ada sapa sapa tahu kenapa bole jadik cenggini ? Stress kejap ! >_< 

TERIMA KASIH KERANA MEMBACA! :) KLIK BUTTON LIKE KALAU SUKE...:)

9 8689 biji gula-gula dari mereka :):

nur anis berkata...

merajuk kot facebook tu..hihi

Fakhruddin berkata...

facebook nak upgrade ke timeline kot..tunggu je la ya...

Ainul Hayat berkata...

Pagi tadi akak boleh je masuk Myra.

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

@nur anis
merajok sebab banyak layan blog dari dia..hehe

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

@fakharudin
da bole log in da...banyak kali cuba baru bole..fuhh~ lega...^_^

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

@ainul hayat
myra punye je kot yang problem kak ..huhu

EZAD AMIR berkata...

kena hack la tu kot..eekekeekek..try la klik forget password..choose 3 friends..nanti fb htr kod kt 3 org kwn tu..ambik kod tu,letak je kt fb tu..dpt la log in blik..ni org pgl recovery...

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

@ezad amir
OMG ! kena hack ke ?
alamak...nak kena tukar password nie ...>_<

Bilik Hijau berkata...

aku tengok kat foto tu ruangan url dia kena pangkah merah kan ? biasa kalau yg guna https: tu warna hijau kalau selamat ... wallahu'alam ...