❤PESANAN DARI TUAN TANAH❤

❤Holla my readers n stalkers ..:)
❤Blog ini adalah blog peribadi yang mane kadang2 saya akan bercerita tentang life,
love dan ape yang saye rase saye nak kongsikan ngan korang sume . :)
❤Ahaa..bila masuk ke sini , sila jaga adab anda...:)
❤Korang boleh tinggalkan link korang kat shoutbox ..
❤Saya akan menjejaki jejak anda kembali..:)
❤Kalau rase blog ni menarik, boleh follow and i'll follow back...:)

Cuti di Hari Wilayah ~

Salam .
Hye all . :) 


Apa yang aku buat cuti hari wilayah semalam . Jeng jeng jeng ......



Cosmic Bowl , Mid Valley . 


Nie orang kata lambat 'panas' . :p 


'Melantak' time ! After 'half energy' hilang . hiks. *gelak gediks .


*buat buat tak nampak longgokan sisa makanan tu yek . :P

Tapak kaki :  Petang petang macam nie , mood aku untuk menaip kureng . 

TERIMA KASIH KERANA MEMBACA! :) KLIK BUTTON LIKE KALAU SUKE...:)

5 8689 biji gula-gula dari mereka :):

kakchik@ella berkata...

wahhh .. outing ramai2. best ni.

Amyra Azhar berkata...

main bowling! main bowling! hehe br smalam myra main bowling jgk ^^,

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

@kak chik

memang best..ladies out ! :)

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

@amyra azhar

waaaa...same la ! :)
eh...nama kite same lha !^_^

kay_are berkata...

mid valley!! my second house time blaja dulu =P