❤PESANAN DARI TUAN TANAH❤

❤Holla my readers n stalkers ..:)
❤Blog ini adalah blog peribadi yang mane kadang2 saya akan bercerita tentang life,
love dan ape yang saye rase saye nak kongsikan ngan korang sume . :)
❤Ahaa..bila masuk ke sini , sila jaga adab anda...:)
❤Korang boleh tinggalkan link korang kat shoutbox ..
❤Saya akan menjejaki jejak anda kembali..:)
❤Kalau rase blog ni menarik, boleh follow and i'll follow back...:)

Aku manusia tak sempurna ~

Salam .
Hye all . :) 



Ececeh , tajuk nak gempak kan .? :p kihkihkih . 

Bagi aku , walau di mana pon kita berada , kita memerlukan kawan . Betol tak ? Dan bagi aku , kita kena selalu alert dengan setiap perbuatan kita , perkataan kita terhadap kawan kawan kita untuk mengelakkan berlaku 'perselisihan faham' atau 'missunderstanding' . 

Aku akui , memang kadang kadang mulut aku agak 'lancang' bersuara . Tapi pada hakikatnya , aku memang suka bergurau . Mungkin gurauan aku telah disalahtafsirkan . 

Tapak kaki : Aku tak pernah nak beza bezakan kawan kawan aku . :) 

TERIMA KASIH KERANA MEMBACA! :) KLIK BUTTON LIKE KALAU SUKE...:)

5 8689 biji gula-gula dari mereka :):

ZWAN SABRI berkata...

yeah. kat dunia ni, kita x boleh hidup sorang2.. kita kena jugak ada kawan.. :)

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

@zwan

yup zwan...betol tu . :)

Penggemar Coklat berkata...

susah juga kalau takde kawan kan..hehe

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

@penggemar coklat

yup..betol tu ..:)
betapa pentingnya kawan...^__^

kay_are berkata...

betul2.. memang kne ade kawan.. tapi kne r pastikan kawan tu betul2 kawan =)