❤PESANAN DARI TUAN TANAH❤

❤Holla my readers n stalkers ..:)
❤Blog ini adalah blog peribadi yang mane kadang2 saya akan bercerita tentang life,
love dan ape yang saye rase saye nak kongsikan ngan korang sume . :)
❤Ahaa..bila masuk ke sini , sila jaga adab anda...:)
❤Korang boleh tinggalkan link korang kat shoutbox ..
❤Saya akan menjejaki jejak anda kembali..:)
❤Kalau rase blog ni menarik, boleh follow and i'll follow back...:)

Macam mana aku boleh lupa nie ?!

Salam .
Hye all . :) 


Di suatu pagi yang nyaman . 

Teet teet teet teet . Handphone baling anjing buruk aku berbunyi . Ohh . Ada mesej masuk .

"Angah , x wish kt babah n mk anniversary perkhwinan ke? "

Jangan tak tahu , mak aku memang pandai bersms ok . Kadang kadang tu , lebih expert dari kami, anak anak beliau . =.=' 

Alamak ! Every year aku takkan miss 31 Jan . Sebab date tu merupakan date penyatuan dua hati mak & babah aku dan  dari situ lah lahirnya kami berenam . :) 

Tapi tahun nie aku boleh lupa .=.=' Maybe terlampau bz dengan keje kan . *bz lah sangat . (tangan ke dada , mata ke atas ) 


Selamat ulangtahun yang ke 25 . 
Semoga berkekalan till jannah ! :) 

TERIMA KASIH KERANA MEMBACA! :) KLIK BUTTON LIKE KALAU SUKE...:)

4 8689 biji gula-gula dari mereka :):

susulemakmanis berkata...

waaa!hepy anniversary pada ur parents!

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

@sue

thnks ! heee...:)

nur anis berkata...

happy wedding anniversary 4 ur parents..:)

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

@anis

thnks darl ! :)