❤PESANAN DARI TUAN TANAH❤

❤Holla my readers n stalkers ..:)
❤Blog ini adalah blog peribadi yang mane kadang2 saya akan bercerita tentang life,
love dan ape yang saye rase saye nak kongsikan ngan korang sume . :)
❤Ahaa..bila masuk ke sini , sila jaga adab anda...:)
❤Korang boleh tinggalkan link korang kat shoutbox ..
❤Saya akan menjejaki jejak anda kembali..:)
❤Kalau rase blog ni menarik, boleh follow and i'll follow back...:)

Kenangan terindah

Salam . 
Hye all . :) 

Aku nak lupakan pasal kesedihan tu seketika .

Tiba tiba aku teringat zaman aku study dulu . Bila dikenang balik , semuanya indah . :)  Even terpaksa mengharungi esaimen , paper projek , tapi seronok ! :) Tadi aku terbukak satu album dari fb classmate aku mase study dulu . Banyak sangat gambar gambar kenangan kami bersama masa study dulu . Korang nak tengok tak zaman aku selekeh selekeh dulu ? :P hehe . 



Cuba teka aku yang mana 1 ? :P


Sem 1 .
Pic nie time birthday salah sorang classmate aku , yang berbaju hijau tu . :)



Masa nie aku tak ingat sem berapa . Tapi time nie kami dah jadi senior . *lah sangat .:P


Now , masing masing dah ada haluan sendiri . Ada yang dah berkerjaya , further study , n ada juga yang bakal menamatkan zaman bujang masing masing .  


Tapak kaki : Apa apa pon , aku sayang sume kawan kawan aku . 
Tiba tiba rasa rindu pada mereka . >_< . 

Kredit pic : FB Eyra Fylza  
TERIMA KASIH KERANA MEMBACA! :) KLIK BUTTON LIKE KALAU SUKE...:)

7 8689 biji gula-gula dari mereka :):

Ainul Hayat berkata...

MESTILAH DAPAT TEKA MYRA YANG MANA SATU

nur anis berkata...

seronok bila tengok balik gambar lama-lama ni kan..hihi

ZWAN SABRI berkata...

tawu xpa.. kenangan ngan kawan2 time study adalah kenangan terindah walupun pahit untuk dilalui.. :)

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

@kak eny
hehe..yang mana 1 ?:P

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

@nur anis

a,ah dear...best je...pastu tengok balik muka muda muda dulu ngan sekarang , lain sangat! hehe

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

@zwan sabri

yup..agree with u ! :)

khalila ishak berkata...

best kan bila kenang masa zaman dgn kawan2. hehee... eh eh myra... saya kenal Mai yang BFF myra kt sidebar tu. ;)