❤PESANAN DARI TUAN TANAH❤

❤Holla my readers n stalkers ..:)
❤Blog ini adalah blog peribadi yang mane kadang2 saya akan bercerita tentang life,
love dan ape yang saye rase saye nak kongsikan ngan korang sume . :)
❤Ahaa..bila masuk ke sini , sila jaga adab anda...:)
❤Korang boleh tinggalkan link korang kat shoutbox ..
❤Saya akan menjejaki jejak anda kembali..:)
❤Kalau rase blog ni menarik, boleh follow and i'll follow back...:)

Aku dan kesedihan ~

Salam . 
Hye all . :)



Aku rasa nak bawak diri . 
Jauh , jauh dari semua .....


Terima kasih airmata , kerana kau setia menjadi peneman . 

Tapak kaki : Ya Allah , kuatkan hati aku . Aku rasa lemah selemahnya sekarang . Aku perlukan kekuatan . 

TERIMA KASIH KERANA MEMBACA! :) KLIK BUTTON LIKE KALAU SUKE...:)

1 8689 biji gula-gula dari mereka :):

Amyra Azhar berkata...

semoga kat myra dapat kekuatan, amin. myra pun tgah sedey jgk. :(