❤PESANAN DARI TUAN TANAH❤

❤Holla my readers n stalkers ..:)
❤Blog ini adalah blog peribadi yang mane kadang2 saya akan bercerita tentang life,
love dan ape yang saye rase saye nak kongsikan ngan korang sume . :)
❤Ahaa..bila masuk ke sini , sila jaga adab anda...:)
❤Korang boleh tinggalkan link korang kat shoutbox ..
❤Saya akan menjejaki jejak anda kembali..:)
❤Kalau rase blog ni menarik, boleh follow and i'll follow back...:)

Ekspress Date !

Salam. 
Hye all :)

AWAS , ENTRY MENGADA ~

Yes! Akhirnya nie merupakan entry pertama aku untuk bulan Mac . :p hehe . Busy sangat mengedate ngan Mr Right . Nasib baik lah kami jarang sangat jumpa , kalo tak memang terbengkalai blog nie aku kerjakan . :p

Akhirnya dapat gak jumpa ngan encek Boifreng selepas berbulan bulan tak jumpa . Tu pon kebetulan , Mr Right turun KL untuk buat preparation for next shipping dia . Means , tak lama je lagi Mr Right akan sailing balik macam dulu . T________T . 

Mampukah aku jadi kuat dan tabah seperti sedia kala ? =.=' Bakal 'ditinggalkan' untuk 6 bulan macam dulu ? Insyaallah, AKU MAMPU ! 



Dear, i'll miss u a lot .........

TERIMA KASIH KERANA MEMBACA! :) KLIK BUTTON LIKE KALAU SUKE...:)

3 8689 biji gula-gula dari mereka :):

Raden berkata...

nmpak dahi..nampak dahi..tau dah die memg nsem!!

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

@raden
dia pemalu orangnya :p

AMALINA YA'AKUB berkata...

hye awak jom join segmen first saya dan bff saya..

http://lavender498032.blogspot.com/2006/03/segmen-amalina-yaakub-dan-rayha-rozi-ay.html