❤PESANAN DARI TUAN TANAH❤

❤Holla my readers n stalkers ..:)
❤Blog ini adalah blog peribadi yang mane kadang2 saya akan bercerita tentang life,
love dan ape yang saye rase saye nak kongsikan ngan korang sume . :)
❤Ahaa..bila masuk ke sini , sila jaga adab anda...:)
❤Korang boleh tinggalkan link korang kat shoutbox ..
❤Saya akan menjejaki jejak anda kembali..:)
❤Kalau rase blog ni menarik, boleh follow and i'll follow back...:)

Yang mana satu pilihan kalbu ?

Salam .
Hye all :)


Sekarang nie musim orang kawen kawen kan . Tak kira lah artis ke , kawan kawan ke , sepupu sepapat ke . Diri sendiri je belom lagi . :p . Insyaallah , ade jodoh tak ke mana . kan2 ? :) Korang doa doakan lah aku n Mr Right ok ? ^____^ .

Memandangkan hari nie hari ahad , keje pon tak berapa nak ada sangat , aku pon gatal tangan men'gugel' baju dan dress untuk solemnization aku coming soon . Eh, untuk rujukan je la . :p Jangan salah sangka ea . Perjalanan masih jauh lagi . ^_____^ 

Jom usha usha hasil gugelan aku tadi . Checkidaut ! ~


Kurung moden untuk solemnization . Memang cantek , simple . Dan aku rase kalau buat baju nikah macam nie , anytime kite bole pakai balik untuk other function or pape majlis kan . :) Buat pegi keje pon ok  :) 


Yang warna krim nie pon cantek . Tapi yang nie macam dah biasa sangat . 


Ouchh ! Rasa jatuh cinta dengan yang nie . Lain dari yang lain . :) 
Agak agak sesuai tak untuk gadis setinggi aku nie ? =.=' 


Design yang nie sama macam yang no. 3, cuma beza sikit kat bahagian lehernya . 
Kaler pon menarik :) 


Ohh . My fevret , pinkish ! Mau muntah hijau Mr Right nanti kalo pakai warna nie untuk nikah nanti . T_____T . Sebab anti giler dia dengan kaler nie . sobsobsob . 


Baju nikah Ana nie pon nice jugak :) 
Berkenan tang kat bawah baju yang tingkat tingkat tu . Cantek kan ? ^____^

Ehem . yang mana satu idaman kalbu ? ^_____^ 

TERIMA KASIH KERANA MEMBACA! :) KLIK BUTTON LIKE KALAU SUKE...:)

8 8689 biji gula-gula dari mereka :):

nur anis berkata...

warna kelabu tu cantik..:)

Nurulbadiah Lai berkata...

yg grey tu cantik yg amat tau

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

@nur anis

cantek kan..sume cantek2...geram tengok..huhu~

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

@nurulbadiah lai

cantek kan sis?:) bole la survey2 untuk majlis sis nanti..^____^

tq sudi singgah blog sy..:)

kay_are berkata...

baju2 tu nampak macam slim sangat untuk tuan nye blog yang agak ... =P ok bai!

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

@kay_are

arggh~! jangan cakap !:p

kay_are berkata...

dah komen.. mane gula gula nye?? T_T

Amyra Azhar berkata...

yg warna kelabu tu cantik! myra suka yg simple2 hehe *termention*