❤PESANAN DARI TUAN TANAH❤

❤Holla my readers n stalkers ..:)
❤Blog ini adalah blog peribadi yang mane kadang2 saya akan bercerita tentang life,
love dan ape yang saye rase saye nak kongsikan ngan korang sume . :)
❤Ahaa..bila masuk ke sini , sila jaga adab anda...:)
❤Korang boleh tinggalkan link korang kat shoutbox ..
❤Saya akan menjejaki jejak anda kembali..:)
❤Kalau rase blog ni menarik, boleh follow and i'll follow back...:)

Yusry dan Lisa nikah , aku pulak yang demam =.='

Salam .
Hye all :)



Dalam masa tiga bulan , dua kali aku demam . =.=' . Antibodi aku dah tak kuat macam dulu da . Ada kah ini antara tanda tanda penuaan ? Oh tidakkk ..Aku masih muda lagi . Kahwin pon belom . 

Mungkin badan aku terkezut , since aku dah start keje syif nie . Lepas tu , asyik buat O.T je . T__________T . Mana lah badan tak terkezut kan . Dan kerana demam jugak , duit melayang limapuluhlima hengget . Kemain cekik darah klinik tu . Huh!  demam je pon . =.=' . Nasib baik boleh claim balik . 




Tahniah kepada Puan Lisa kerana telah selamat bergelar isteri kepada Yusry tadi . :) Semoga perkahwinan mereka berkekalan hingga ke akhirnya . Kepada para jejaka yang ade niat nak dapatkan Lisa , sila lupakan hasrat anda tu yek . :p 

Tapak kaki :  Jangan tertipu dengan tajuk . :p ngeh3 . 
Malas nak wat entry banyak banyak , so wat dua dalam satu . ^_^
TERIMA KASIH KERANA MEMBACA! :) KLIK BUTTON LIKE KALAU SUKE...:)

5 8689 biji gula-gula dari mereka :):

susulemakmanis berkata...

moga mereka berbahagia..miera,mkn ubat tw!moga cepat sembuh

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

@susulemakmanis

doakan kite cepat sembuh ok !:)

Amyra Azhar berkata...

hehe, kaq makan ubat sampai kasi kebah demam ya!

yusri nampak macho di situ, kih3 n_n

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

@amyra azhar

yes my dearie..:) doakan sis ok! ;)

lisa pon nampak ayu disitu..kan2?^_^

kay_are berkata...

bukan tanda.. dah memang tua pun.. lain r me.. baru 12.5 tahun =P ni efect frust yusri kawin ke ape ni? ish ish ish