❤PESANAN DARI TUAN TANAH❤

❤Holla my readers n stalkers ..:)
❤Blog ini adalah blog peribadi yang mane kadang2 saya akan bercerita tentang life,
love dan ape yang saye rase saye nak kongsikan ngan korang sume . :)
❤Ahaa..bila masuk ke sini , sila jaga adab anda...:)
❤Korang boleh tinggalkan link korang kat shoutbox ..
❤Saya akan menjejaki jejak anda kembali..:)
❤Kalau rase blog ni menarik, boleh follow and i'll follow back...:)

Jauh di mata, dekat di hati , lekat di ingatan :')



Mood : Wish u were here :') 

TERIMA KASIH KERANA MEMBACA! :) KLIK BUTTON LIKE KALAU SUKE...:)

4 8689 biji gula-gula dari mereka :):

Nana berkata...

alala sweetnyaa..teringinla nk ade pkwee

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

@Nana

alala..meh2, kite kapel .:p hehe

nadia arrumaisha berkata...

dulu masa k.nadia dengan arwah bf pun jauh.... cume sangat2 jarang tp sms memang setiap saat.... tapi skrg dia dah tak ada..Semoga Allah merahmati rohnya.. sayang dia selalu

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

@kak nadia

sedihnya..:'(
moga Allah mencucuri rahmat ke atas rohNya..be strong sis!