❤PESANAN DARI TUAN TANAH❤

❤Holla my readers n stalkers ..:)
❤Blog ini adalah blog peribadi yang mane kadang2 saya akan bercerita tentang life,
love dan ape yang saye rase saye nak kongsikan ngan korang sume . :)
❤Ahaa..bila masuk ke sini , sila jaga adab anda...:)
❤Korang boleh tinggalkan link korang kat shoutbox ..
❤Saya akan menjejaki jejak anda kembali..:)
❤Kalau rase blog ni menarik, boleh follow and i'll follow back...:)

Kerja oh kerja .

Salam .
Hye all :)

16jam bekerja tanpa henti . Mata letih , badan penat . Mengantok toksah cakap lah kan . Orang lain syok syok layan mimpi , berdengkur dengkur diulit mimpi . 

Aku ? Terpaksa menahan kantuk yang semakin tenat . =.=' . O.t sampai berpuluh puluh jam aku pulun . Takpe , sementara aku masih muda,  kudrat masih larat ,  berpuluh puluh jam o.t pon tak de hal punya . heeee . 

Tapi takpe . Sambil kerja , boleh layan muvee . Dan kunyah kokopai . ^________^


Tapak kaki : Dah jadi fevret aku tiba tiba . :p

Waktu entry nie ditaip : 3.50 a.m (9/3/12)

TERIMA KASIH KERANA MEMBACA! :) KLIK BUTTON LIKE KALAU SUKE...:)

2 8689 biji gula-gula dari mereka :):

kay_are berkata...

lame nye OT.. mesti masyuk habis nye ni.. camtu, blanje r weh.. ape tunggu lagi!! ^__^

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

@kay_are

bole2..:p