❤PESANAN DARI TUAN TANAH❤

❤Holla my readers n stalkers ..:)
❤Blog ini adalah blog peribadi yang mane kadang2 saya akan bercerita tentang life,
love dan ape yang saye rase saye nak kongsikan ngan korang sume . :)
❤Ahaa..bila masuk ke sini , sila jaga adab anda...:)
❤Korang boleh tinggalkan link korang kat shoutbox ..
❤Saya akan menjejaki jejak anda kembali..:)
❤Kalau rase blog ni menarik, boleh follow and i'll follow back...:)

One parcel received ~

Salam .
Hye all : )


Teet teet teet teet . Handphone aku berbunyi . "1 mesej diterima" . `Myra , akak dah selamat pos dah . Sok sampai lah tu .' 

Dan keesokan harinya ..........
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*






Dapat parcel nie kat atas meja ofis . Yeay ! ^__________^


Tapak kaki : Ce teka apa kandungan parcel nie ? :p 
Sape dapat teka dengan betol , aku belanja gulagula duaposen . :p hehe

TERIMA KASIH KERANA MEMBACA! :) KLIK BUTTON LIKE KALAU SUKE...:)

2 8689 biji gula-gula dari mereka :):

kay_are berkata...

ayat same je.. tapi tak pernah dapat pun gula2 tu.. tipu!! huh

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

@kay_are

tak teka , camne nak bagi gulagula..:p