❤PESANAN DARI TUAN TANAH❤

❤Holla my readers n stalkers ..:)
❤Blog ini adalah blog peribadi yang mane kadang2 saya akan bercerita tentang life,
love dan ape yang saye rase saye nak kongsikan ngan korang sume . :)
❤Ahaa..bila masuk ke sini , sila jaga adab anda...:)
❤Korang boleh tinggalkan link korang kat shoutbox ..
❤Saya akan menjejaki jejak anda kembali..:)
❤Kalau rase blog ni menarik, boleh follow and i'll follow back...:)

B.E.N.C.I .

Salam . 
Hye all :)



Benci . Satu perkataan yang sering terkeluar daripada mulut aku . Even mulut aku sering terkeluar perkataan itu , tapi aku tak pernah maksudkannya . Mulut kata benci , tapi dalam hati sayang , rindu . Aku sedar , kerana kelantangan mulut aku yang selalu mengeluarkan perkataan yang satu tu menyebabkan dia mula menyampah , meluat dengan sikap aku yang lancang bila berbicara . =.=' . 


Maafkan aku sekali lagi . Kini perasaan bersalah mula menyelubungi diri . Kerana mulut , badan binasa . Kerana mulut juga , hati orang lain terluka . Mungkin ini pengajaran untuk aku : Berfikir dulu sebelum bercakap . Dan fikirkan sensitiviti orang lain dulu sebelum memulakan bicara .

B.E.N.C.I <= Aku mahu buang rasa itu jauh jauh . 
TERIMA KASIH KERANA MEMBACA! :) KLIK BUTTON LIKE KALAU SUKE...:)

5 8689 biji gula-gula dari mereka :):

jannah berkata...

kat mulut jer kata benci
tp kat hati kata sayang.. =)

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

@jannah

yup.:) betol tu dear . ^_^

kay_are berkata...

jangan benci bilang cinta.. jangan marah bilang sayang.. opss ternyanyi.. =P ko benci2 nape ni weh? sabar2..

mama ikhwan & Ikha berkata...

hahahhaha jgn selalu ckp benci kan org itu ingat betul2 benci lak.. hehhee

hazfee berkata...

benci kat sapa ni? hehe. sabar. jangan benci2 sangat :)