❤PESANAN DARI TUAN TANAH❤

❤Holla my readers n stalkers ..:)
❤Blog ini adalah blog peribadi yang mane kadang2 saya akan bercerita tentang life,
love dan ape yang saye rase saye nak kongsikan ngan korang sume . :)
❤Ahaa..bila masuk ke sini , sila jaga adab anda...:)
❤Korang boleh tinggalkan link korang kat shoutbox ..
❤Saya akan menjejaki jejak anda kembali..:)
❤Kalau rase blog ni menarik, boleh follow and i'll follow back...:)

Asal cuti sekolah je, mesti banyak orang kawen .:p

Salam .
Hye all :)

Aku tak nafikan , ramai yang memilih untuk buat kenduri kahwin pada musim cuti sekolah . Kadang kadang aku rasa macam , cuti sekolah nie adalah hari untuk orang berkahwin . Eh . Masa aku balik Melaka minggu lepas, berderet kad tersusun kat atas meja . Abah aku dah siap siap susun ikut tarikh da. hehe .Takot keliru katanya . 


Abah bising bila aku sepah-sepahkan kad kad neh . Sorry abah, penat abah susun . :p 

Minggu lepas je, kat sekitar rumah aku ada lebih kurang 5 buah rumah kot wat majlis . Hari yang sama pulak tu . =.=' . Seronok lah , sebab hari tu dapur tak berasap sebab makan nasik minyak je. :p 

Tapi aku malas nak pegi yang dekat dekat tu . Sebab kebetulan kawan aku masa kolej pon kawen jugak hari yang sama . Ramai pulak yang janji nak pegi same , so wajib la pegi . Esok esok turn kite pulak , kawan kawan datang kan . ^_____^ . 


Bole buat mini gathering tuuu . ^_____^
Kredit to : Cik Nurul


Gambar pengantin harus la ade kan . :p .Aku takde, takpe :p 
Kredit to : Cik Nurul

Menjelang usia 23tahun nie, memang agak ramai kawan kawan seangkatan aku yang dah mula melangkah ke alam rumahtangga . Ada yang dah bertunang , yang dah berkawen , yang dah beranak pinak . Fuhh~ . Seronok tengok masing masing dapat 'kebahagiaan' mereka sendiri . :) 

Aku ? Fuhh . Insyaallah , dah sampai serunya nanti, aku jemput korang semua ea . Jangan tak datang lak :p 

Tapak kaki : Semakin dekat . 6bulan lagi . >_< 

TERIMA KASIH KERANA MEMBACA! :) KLIK BUTTON LIKE KALAU SUKE...:)

6 8689 biji gula-gula dari mereka :):

TanpaNamaDer berkata...

ada tambah 5kilo tak :P

kay_are berkata...

banyak sampai tak dapat nak g sume.. -_- takyah r scratch umur tu.. nampak gak.. kalau dah tua memang takleh cover.. =P aku nak kad!

❤Cik Myra❤ berkata...

@tanpanamader
uihh..agak2 ler tambah 5kilo..:p

❤Cik Myra❤ berkata...

@kay_are
haha..at least aku lebih muda dari ko..:p
nanti kasik alamat kalo nak kad! :p

ainraus berkata...

bestnya hari dah dekat! wahhhhh.

eh eh. tunang nurul datang tak? jumpa kat sna jom! ;)

❤Cik Myra❤ berkata...

@ainraus
jemput dtg majlis kite nt!:)
xsure kite balik melaka ke x mase nurul tunang nanti dear..insyaallah kalo kite pegi nt, jumpe kat sane ea:)