❤PESANAN DARI TUAN TANAH❤

❤Holla my readers n stalkers ..:)
❤Blog ini adalah blog peribadi yang mane kadang2 saya akan bercerita tentang life,
love dan ape yang saye rase saye nak kongsikan ngan korang sume . :)
❤Ahaa..bila masuk ke sini , sila jaga adab anda...:)
❤Korang boleh tinggalkan link korang kat shoutbox ..
❤Saya akan menjejaki jejak anda kembali..:)
❤Kalau rase blog ni menarik, boleh follow and i'll follow back...:)

Still in progress ~

Salam .
Hye all :)


Memandangkan majlis aku hanya tinggal beberapa bulan je lagi , so aku dah mula prepare sikit sikit supaya tak kelam kabut nanti . Aku pon tak sangka yang majlis akan secepat ini . (Hujung tahun, insyaallah..)

Actually, kami merancang untuk berkahwin bulan 3 tahun depan . Lepas tu, bincang bincang balik , nak buat bulan 1 pulak  memandangkan Mr.Right sign off bulan 11 nie . Cuti pon 3 bulan je . Memang tak dapat la nak buat bulan 3 kan. Tup tup, FMIL kata kalo bole nak buat majlis dalam tahun nie jugak . Tak kisah la bulan 11 or bulan 12 . Lebih cepat lagi bagus katanya .  

Bajet nak buat lagi 7/8 bulan dari sekarang , tup tup makin cepat pulak . =.=' . Bukan lah aku tak bersetuju untuk buat majlis lebih awal , just faham faham jela kan kalo persiapan last minit . Tak ke haru jadinya . huwaaaa . >_< . 

Ada orang kata , sepatutnya 6bulan sebelum majlis dah bole tempah baju nikah ( if taknak beli yang dah ready made ) . Tapi aku baru terkial kial nak beli kain . Dan kain pon kebetulan aku beli kat Jakel masa balik Melaka minggu lepas . 


Grey plus white . Kain dah beli , tempahnya entah bila . =.=' 

Tapak kaki : Doakan moga dipermudahkan segala urusan ~ aminnn . 

TERIMA KASIH KERANA MEMBACA! :) KLIK BUTTON LIKE KALAU SUKE...:)

8 8689 biji gula-gula dari mereka :):

nur anis berkata...

wahh..memang dah tak lama tu..kena cepat-cepat buat preparation..:)

SarahSyafiq berkata...

insyaAllah masih boleh lagi.cuma bj kena cepat anta tailor la kalau tempah. dah dekat puasa nnt tkot rmai dah tak terima plak.hehe

❤Cik Myra❤ berkata...

@nur anis
dah start buat persiapan sikit2 nie anis..fuh~ hope dipermudahkan..:)

Che Rosliza Che mat berkata...

Cantik kaler baju...Semoga di pemudahkan urusan okey...

❤Cik Myra❤ berkata...

@sarah shafiq
Bulan depan bru nak tempah..hukhuk..
hope tailor still nk terima lagi..huwaaa~

@che rosliza
thanks dear..insyaallah, mudah2an :)

kay_are berkata...

tibe2 timing lari r ni.. takpe2.. orang kate bende elok, memang baik di awal2 kan.. so.. ape pun.. aku nak kad dulu ^__^

hazfee berkata...

tak lama dah tu. hehe. kad jemputan mana?ekeke :p

❤Cik Myra❤ berkata...

@hazfee
nanti bagi la alamat :P