❤PESANAN DARI TUAN TANAH❤

❤Holla my readers n stalkers ..:)
❤Blog ini adalah blog peribadi yang mane kadang2 saya akan bercerita tentang life,
love dan ape yang saye rase saye nak kongsikan ngan korang sume . :)
❤Ahaa..bila masuk ke sini , sila jaga adab anda...:)
❤Korang boleh tinggalkan link korang kat shoutbox ..
❤Saya akan menjejaki jejak anda kembali..:)
❤Kalau rase blog ni menarik, boleh follow and i'll follow back...:)

Main kasar nampak!~

Salam .
Hye all :)


Fb dah menggila balik . Dulu pon pena kena macam ni jugak . Ada jugak aku deactive terus balik ni kang . Ggggrr ~ Ada sesapa tau solutionnya? Help!~ 

TERIMA KASIH KERANA MEMBACA! :) KLIK BUTTON LIKE KALAU SUKE...:)

7 8689 biji gula-gula dari mereka :):

KasihDariLaut berkata...

MEMANG DAH MERENG KOT FB NIH.. HEHE

nur anis berkata...

tak pernah pulak saya jadi macam ni..

ainraus berkata...

FB mmg gila. benci betul. haihhh.

meh kita bersosial kat twitter lahh. :)

❤Cik Myra❤ berkata...

@kasihdarilaut
mereng n bengong dah fb nie..ggrr~

@nur anis
masuk nie 2X da jadi macam nie..uwaaarrgghhh..:'(

❤Cik Myra❤ berkata...

@ain raus
tau takpe..geram betol..haisshh~
alaaa..kite tade acc twitter lagi...:'(

SarahSyafiq berkata...

tak pernah la plak jadi mcm nie.fb saje je nk main2 nie:P

kay_are berkata...

fb boring tengok asyik ko je online.. orang lain takde lak.. tu jadi camtu ko.. =P