❤PESANAN DARI TUAN TANAH❤

❤Holla my readers n stalkers ..:)
❤Blog ini adalah blog peribadi yang mane kadang2 saya akan bercerita tentang life,
love dan ape yang saye rase saye nak kongsikan ngan korang sume . :)
❤Ahaa..bila masuk ke sini , sila jaga adab anda...:)
❤Korang boleh tinggalkan link korang kat shoutbox ..
❤Saya akan menjejaki jejak anda kembali..:)
❤Kalau rase blog ni menarik, boleh follow and i'll follow back...:)

Undangan ke Walimatul Urus AMEERA & TASSRIF....

Salam .
Hye all :) 


2minggu dan 4hari lagi ! Nervous , happy , blessing , semua ada . Persiapan pon banyak yang dah berjaya disiapkan . :) Jemputan untuk rakan2 sekerja , rakan2 sekolah , rakan2 fb pon semua dah settle . Sampaikan kad yang aku bajet cukup , rupanya tak cukup dan  terpaksa buat photostet . T____T . So, pesan aku pada bride to be yang baru nak buat kad tu , contoh if uols nak tempah kad , tempah lebih2 sikit pon takpe . :) 

Ok, sebelum terlambat aku dengan berbesar hati nak jemput rakan2 blogger yang mengenali aku or Mr.Right untuk ke Walimatul Urus kami pada 2 Disember 2012 (Ahad)  bersamaan dengan 18 Muharam 1434H beralamat di Batu 2 3/4, Balai Panjang, Jalan Malim Indah , 75250, Melaka . Majlis sambut menantu pula pada 8 Disember 2012 (Sabtu) di Pekan, Pahang . Harap dengan kehadiran uols, dapat memeriahkan lagi majlis kami insyaallah (^___^) .


Di sini , aku  sertakan map sebagai reference nanti . (^___^)


Budak-budak makan lemang , 
Makan bersama si buah longan , 
Silakan jemput, silakan datang, 
Jangan malu, jangan segan . =p

TERIMA KASIH KERANA MEMBACA! :) KLIK BUTTON LIKE KALAU SUKE...:)

16 8689 biji gula-gula dari mereka :):

huahua berkata...

http://peaceder.blogspot.com/2012/11/peaceder-muhasabah-diri-cara-qada-solat.html.. follow me back

Farhana IezAna berkata...

Tahniah..xlame lg tu..xdpt g la..jauh tu kt melak dgn pahang..sy kt kl je..

~cik atin~ berkata...

tahniah. moge dipermudahkan segale urusan :)

*wink* berkata...

hi myra..
nie email kita..
email kn kay..
insyaallah dtg
farhana_aminudin@yahoo.com

cik mah berkata...

tahniah2...jauh xdpt nk g....selamat pengntin baru ye...

myrah berkata...

dah dekat!
thniah cik myra :)

❤Cik Myra❤ berkata...

@farhana iezana

thnks dear...jemput la dtg..:)
kl - melaka dua jam je..heee..;)

❤Cik Myra❤ berkata...

@cik atin

thanks cik atin..:) insyaallah, amin...:)

❤Cik Myra❤ berkata...

@*Wink*

hi dear..:) ok nanti kite emelkan kad utk awak :D

❤Cik Myra❤ berkata...

@cikmah

thanks dear...yang penting cik mah dulu kan...:D hehe

❤Cik Myra❤ berkata...

@myrah

thanks cik myrah...:)
jemput la datang :)

wisata bakti alam berkata...

kunjungan gan,bagi - bagi motivasi
Hal mudah akan terasa sulit jika yg pertama dipikirkan adalah kata SULIT.Yakinlah bahwa kita memiliki kemampuan dan kekuatan.
ditunggu kunjungan baliknya yaa :)

wisata bakti alam berkata...

kunjungan gan,bagi - bagi motivasi
Hal mudah akan terasa sulit jika yg pertama dipikirkan adalah kata SULIT.Yakinlah bahwa kita memiliki kemampuan dan kekuatan.
ditunggu kunjungan baliknya yaa :)

kay_are berkata...

tahniah!!!!! semoga dipermudahkan urusan ye.. ^__^ aku dah reply wall post ko tu.. so sile wat pape yang patut ye.. takde pape hal aku datang =)

pantun pun fail.. T__T

zila manaf berkata...

tahniah :)

hazwan hairy berkata...

lama gila xjln sini..agk2 ingt lg?