❤PESANAN DARI TUAN TANAH❤

❤Holla my readers n stalkers ..:)
❤Blog ini adalah blog peribadi yang mane kadang2 saya akan bercerita tentang life,
love dan ape yang saye rase saye nak kongsikan ngan korang sume . :)
❤Ahaa..bila masuk ke sini , sila jaga adab anda...:)
❤Korang boleh tinggalkan link korang kat shoutbox ..
❤Saya akan menjejaki jejak anda kembali..:)
❤Kalau rase blog ni menarik, boleh follow and i'll follow back...:)

DIY Paper Bag doorgift DONE!

Salam .
Hye all :)


Lama betol aku menyepi dari dunia blogger . Banyak yang aku nak coretkan, tapi tidak mampu . Masa mencemburui aku untuk mencoret sesuatu di blog nie . *sigh* . Since aku dah jadi 'surirumah' sebulan yang lalu , hari hari aku banyak dihabiskan di rumah . Buat itu ini , belajar how to improve masakan dari mak , kadang kadang jadi 'baby sitter' if mak sibuk keluar mencari barang barang untuk majlis . =.=' 

Alhamdulilah , mungkin ada hikmahnya aku resign awal sikit . Dapat belajar itu ini , dan yang paling penting dapat tumpukan sepenuhnya pada persiapan yang bakal tiba tak lama lagi . Perasaan? Tuhan saja yang tahu apa yang aku rasa sekarang . Excited ? Makin dah dekat nie , neves pulak yang melebih lebih . T___T . 

Dan sekarang bila dah ada kt rumah nie , masa aku banyak  dihabiskan  DIY goodies bag untuk doorgift . Nama pon DIY , so memang banyak makan masa untuk disiapkan . Aku dah mula start buat sikit sikit . Dalam sehari , dapat la 100 pcs disiapkan . 


Nak tahu ape isi di dalamnya? Kena la datang walimatul urus kami nanti yek (^_^) 


Kasi close up sikit .  Comel tak? hee .=p

Pada b2b's yang mahukan kelainan untuk majlis uols , korang bole la DIY sendiri je .  Selain dapat save bajet untuk barang barang yang lebih penting, sure korang akan berpuas hati sebab hasil dari kreativiti korang sendiri kan . ;) 

Harap dapat dijadikan inspirasi untuk b2b di luar sana . (^___~) 

TERIMA KASIH KERANA MEMBACA! :) KLIK BUTTON LIKE KALAU SUKE...:)

6 8689 biji gula-gula dari mereka :):

Cik Mashi berkata...

Salam cik mira.. :)
nice ur doorgift tau! Ape laa ade dlm nye tu? Nk laa jugak, hehe :D
tq taq tu gune puncher scallop ke sticker?
Btw, salam kenal juge dri cik mashi.. :*

*wink* berkata...

comeynye..congrats..waa melaka ek..jemput laa..hana study kt utem

Ismyra Anim berkata...

thanks for sharing sis! wahh bleh jadi inspirasi ni. tq tq tq.. :)

kay_are berkata...

rajin wat sendiri.. kagum2.. ape pun semoga dipermudahkan sume urusan.. amin =)

pelangi chenta berkata...

comei.sy dah guna brown paper time e-day.memang penat tp puas hati bila orang kata cantik and lain daripada yang lain.

nini berkata...

Comel sangat...=D