❤PESANAN DARI TUAN TANAH❤

❤Holla my readers n stalkers ..:)
❤Blog ini adalah blog peribadi yang mane kadang2 saya akan bercerita tentang life,
love dan ape yang saye rase saye nak kongsikan ngan korang sume . :)
❤Ahaa..bila masuk ke sini , sila jaga adab anda...:)
❤Korang boleh tinggalkan link korang kat shoutbox ..
❤Saya akan menjejaki jejak anda kembali..:)
❤Kalau rase blog ni menarik, boleh follow and i'll follow back...:)

Kehidupan baru yang sangat membahagiakan :)

Salam . 
Hye all :) 

Firstly , aku nak mintak maaf sesangat sebab dah berbulan blog nie tidak berupdate . hehe . Ada suara suara nakal cakap yang aku dah tak nak berblog dah semenjak dah jadi isteri orang . :p
Jangan lah fikir begitu , even aku dah berkahwin pon aku masih lagi berblogging cuma masa seakan menghalang aku untuk mencoret sesuatu . *alasan yang agak klise kan * :p . Tapi harap alasan nie bole diterima . :p 

Secondly , alhamdulillah sekarang usia perkahwinan kami pon dah menginjak ke bulan keempat . Bermakna, sudah hampir 3bulan lebih aku dan suami berjauhan . Seorang di lautan , dan seorang di daratan . Belum pon puas menikmati kehidupan sebagai suami isteri , 3minggu berkahwin sudah tiba masa suami untuk meneruskan tugasnya selama 6bulan di lautan . Sedih memang sedih , kerana terpaksa berjauhan selama setengah tahun ! Tapi ape bole buat , sebagai isteri aku harus merelakan pemergian suami mencari rezeki untuk kami . :')

Thirdly , wishlist aku yang ketiga , (buat lesen) bakal terlaksana kerana aku sedang dalam proses untuk mendapatkan lesen L . Pestime mengawal clutch , minyak dan brek dengan kaki sendiri memang sangat mengujakan . hehe . Tanggapan bahawa memandu kereta adalah sukar silap sama sekali . Bila kita dah merasai sendiri pengalaman memandu itu , ia tidak lah sesukar yang disangka :) Terima kasih suami kerana tidak putus putus memberi sokongan dari jauh . (^_^) ..Really appreciate it ! Semoga semuanya dipermudahkan nanti , Insha Allah . :) 

Fourth , album kahwin kami di sebelah perempuan (Melaka)  dah pon siap minggu lepas . Alhamdulillah , penantian suatu penyiksaan kami sangat berbaloi  sebab gambar gambar semua gojes . (^__^) . 


Mr. Right yang kini sudah sah menjadi my husband :)


Saat akad nikah dilafazkan . :) 


Alhamdulillah , babah sendiri yang menikahkan kami . Thanks babah ! (^___^)


Guestbook corner yang tersangat lah simple . Plan last minit . Nak lain, lain plak jadinya . >_<


Antara kawan-kawan sekapal suami yang hadir memeriahkan majlis :) 


Persalinan Jawa & Bollywood 


My siblings ! (^__^) 
Happy dapat 'abang ngah' :p 

Alamak , sekali panjang pulak entry kali nie . :p hikhik . Thanks a lot pada yang sudi datang ke majlis hari tu dan ade juga yang tak putus-putus wish pada kami . Sayang korang ! (^__*) 

*Doakan yang baik baik untuk kami . Semoga ikatan halal ini berkekalan hingga ke Jannah, insha Allah  :) 

TERIMA KASIH KERANA MEMBACA! :) KLIK BUTTON LIKE KALAU SUKE...:)

5 8689 biji gula-gula dari mereka :):

cik chinta berkata...

sm r. hitung hari bile nk jupe lg. nt jupe mcm pengantin baru smula (:

❤Mrs. Myra❤ berkata...

@cik chinta

tau takpe..jom hitung hari same2! (^_^)

~ayusleeping~ berkata...

hope berbahagia hingga ke akhir hayat dear,, ^_~

kay_are berkata...

aku ingat mrs myra ni readers baru.. rupe nye.. ko ke! tahniah ye dah berkahwin dan tengah bahagia =) alasan ko tu memang cliche sangat.. baru nak L? (sambil tekup mulut tahan gelak)

NAJIHAH MISKAM berkata...

best nya.. cantik sangat..


nak cantik?? lepak lar blog jiha... utk suami.. :)

http://storyjiha.blogspot.com/