❤PESANAN DARI TUAN TANAH❤

❤Holla my readers n stalkers ..:)
❤Blog ini adalah blog peribadi yang mane kadang2 saya akan bercerita tentang life,
love dan ape yang saye rase saye nak kongsikan ngan korang sume . :)
❤Ahaa..bila masuk ke sini , sila jaga adab anda...:)
❤Korang boleh tinggalkan link korang kat shoutbox ..
❤Saya akan menjejaki jejak anda kembali..:)
❤Kalau rase blog ni menarik, boleh follow and i'll follow back...:)

Apa yang bf/gf korang mesejkan tu ?

Salam .
Hye all :)


Tadi myra duk borak-borak dengan housie myra sambil makan kuih roti jala . Ade yang panggil roti kirai . Kuih ni berwarna kuning and sedap kalau dicicah kari . *Yummy ! :D

Then , borak punya borak sambil makan , tibe-tibe housie myra tu tanya cam nie . 

" Akak , aishah pelik lah . Aishah tengok , orang yang ade pakwe nie kan , ape yang diorang mesejkan sebenarnya ek ? Aishah tengok , ade kawan aishah tu 24 jam asyik mesej ngan pakwe dia je ." 

Nasib baik time tu myra dah abes makan dah . Kalau tak , tak ke tersembur . :P

" Err . Akak tak boleh nak komen lah , sha . Sebab akak jarang mesej ngan pakwe akak . Kitorang selalu emel je . Emel tu pon , sehari sekali je . Aishah tanya laa diorang yang selalu mesej-mesej ngan pakwe tu ek . "

Haaa . Myra nak tanya dengan korang-korang yang selalu mesej-mesej dengan bf or gf memasing . Ape yang korang selalu mesejkan tu ek ? :) kuikui . :P

TERIMA KASIH KERANA MEMBACA! :) KLIK BUTTON LIKE KALAU SUKE...:)

14 8689 biji gula-gula dari mereka :):

nelly berkata...

sokaln cepumas ..
masa depan lah !

hahaha ..
hancoss .

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

Opss . :P

hehe . jawapan selamat tu ..kuikui..:P

Amira Naddia berkata...

erm..ntahla..sbb aku pun jarang kot sms nie. sblum tdo adelah sikit2.

tp memg ade spesis yg 24jam pegang nset..ape mnde ntah dorg msg..

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

@ Amira Naddia

tu la pasal . tertanya2 gak ape yang selalu diorang mesejkan .^^

Farhanah Mokthar berkata...

haha.
tu mesty spesis yang mesej ayat sepatah-sepatah.
contoh :
"hey u"
"tengah buat apa?"
haha.. bnyk kredit kot..

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

hehe . tau takpe . :P

kredit banyak sangat la tu . kuikui..

Diya Edhayaa berkata...

depends pd kapel 2 snri..kdg2 yg spesies mlwk 2, merapu je byk.. haha.. XD tp sy pn da jrg msg.. sbb msing2 bz.. fon pn tah cmpak mane.. huhu

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

hehe ..
tu la..melawak dalam mesej jimat sket..dari melawak dalam call kan..muehehe . :D

Encik Psychopath berkata...

Cakap jela kt adek tu yg dorang sembang2 mase depan. kan senang :)

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

time tu adek tu tanye , tibe-tibe jadik blurr~~ hehe...tu yang xdapat nak jawab...:P

myn :) berkata...

pelik gak , hehehe , ktorg text 12 jam jee , hahaha

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

@ myn

waaa...12 jam text ea...hehehe...

psstt...ape yang ditextkan tu ? :P kuikui...

aLieF si Muncung ManiS berkata...

alief pernah gak check handphone abg sulung alief yg sakan bercinta...tak ada ape sgt yg diaorang taip..diaorang just tanya dah mamam belom,dah mandi belom,,i sayang u,,i rindu u,,hahahaha,,huhuhu,u sihat tak??,,dah tido ke?kalau tak dpt tido,meh I dodoikan...basically masej simple je...hehe..jahat tak alief??

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

@ alief

amboiii...curik2 bace mesej abang ea..:P

adik yang nakal..muehehe...:P