❤PESANAN DARI TUAN TANAH❤

❤Holla my readers n stalkers ..:)
❤Blog ini adalah blog peribadi yang mane kadang2 saya akan bercerita tentang life,
love dan ape yang saye rase saye nak kongsikan ngan korang sume . :)
❤Ahaa..bila masuk ke sini , sila jaga adab anda...:)
❤Korang boleh tinggalkan link korang kat shoutbox ..
❤Saya akan menjejaki jejak anda kembali..:)
❤Kalau rase blog ni menarik, boleh follow and i'll follow back...:)

SEMOGA KAU TENANG DI SANA...

Salam...
Hye all.....


Semalam , tibe-tibe myra teringatkan seseorang...... Seseorang yang pernah berkongsi bilik , berkongsi cerita dan masalah dengan myra suatu masa dulu . Dia seorang yang sangat manja , dan suka dimanjakan . Kini , semua itu tak mungkin akan kembali seperti dulu . Sebab ....

ALLAH LEBIH MENYAYANGINYA ...

Seawal usia 20 tahun , dia telah dipanggil mengadap Illahi pada 27 Februari tahun lalu dalam suatu  kemalangan jalanraya di utara tanah air . Pemergiannya mengejutkan . Bayangkan , baru semalam kami sempat menonton cerita hantu bersama dan bergurau senda , tup tup  keesokannya kami mendapat berita yang mengejutkan tu . 

Kami segera bersiap-siap ke rumah arwah sebagai memberi penghormatan terakhir untuk arwah . Mana mungkin kami akan bertemu dengannya lagi . InsyaAllah , kalo dipertemukan pon, mungkin  di akhirat sane . 

Semasa menaip entry nie pon , myra rase sebak sangat . Rindu sangat-sangat kat arwah . :(

AL-FATIHAH untuk arwah ...........................



Tapak kaki ; Tak boleh nak taip panjang2....sedih........:(

TERIMA KASIH KERANA MEMBACA! :)KLIK BUTTON LIKE KALAU SUKE...:)

10 8689 biji gula-gula dari mereka :):

FariehanIbrahim [LBC] berkata...

al-fatihah.
Allah lbih sygkan dia.
kita yg hdup nie msti truskan hdup sebaiknyakn. =)

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

@ Fariehan

Betol tu dear..
kita yang hidup nie , kena teruskan hidup...:(

Al-Fatihah......

YanaMIB berkata...

al-fatihah..smoga roh kwn yu tenang di sana..amin~

A'IM berkata...

Al-Fatihah

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

@YanaMIB
Amin...tengs yana...

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

@ A'IM
Al-Fatihah....
tengs ea aim...

JIJI YU berkata...

biasak la tu.smoga beliau tenagng dan segale urusan beliau disane mudah2 belake

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

@ Jiji Yu

Terima kasih...;)
Insyaallah...harap begitu la hendaknya...

nelly berkata...

Takziah ..moga rohnya dicucuri rahmat .

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

tengs nelly..amin...