❤PESANAN DARI TUAN TANAH❤

❤Holla my readers n stalkers ..:)
❤Blog ini adalah blog peribadi yang mane kadang2 saya akan bercerita tentang life,
love dan ape yang saye rase saye nak kongsikan ngan korang sume . :)
❤Ahaa..bila masuk ke sini , sila jaga adab anda...:)
❤Korang boleh tinggalkan link korang kat shoutbox ..
❤Saya akan menjejaki jejak anda kembali..:)
❤Kalau rase blog ni menarik, boleh follow and i'll follow back...:)

3 TAHUN kami tido bersama~

Salam . 
Hye all . :)



Malam tadi , myra tido agak awal lah jugak . Kalo tak , selagi jarum jam tak ke pukul 2 or 3 pagi  , selagi tu laa mata nie celik . Kiranya malam tadi , pecah rekod la . hehe . 

Kalo korang nak tau tiap-tiap malam , myra akan tido sambil peluk dia nie . Kalo tak peluk dia , myra agak susah sket nak lelapkan mata . :P . Kalo dia tak de , mata nie memang makan masa sket nak terlelap . huhu .

Semalam , myra sempat gak bercakap ngan dia . Fuhh . Nasib baik time tu , roomate myra dah tido . kalo tak ...korang pikir laa sendiri . hehe . Myra bercakap ngan dia macam nie , "

"Awak , sedar tak sedar kan dah 3 tahun dah awak jadi teman tido saya kan . Awak bertuah tau sebab awak je yang dapat tido bersama ngan saya . Sampaikan Mr. Right pon jeles ngan awak bila saya bagitau yang saya selalu hug n kiss awak sambil tido . haha ."

Nak tengok tak teman tido myra tu ? :P

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Taadaaaa ..

.
.
.
.
.

 
Comel tak ? :P 
Creamy nama dia . Ade sesape nak berkenalan ngan dia tak ? :P

Tapak kaki ; Entry ntah pape kan . hehe . *Nak release tension demam final sebenarnya. :P
TERIMA KASIH KERANA MEMBACA! :) KLIK BUTTON LIKE KALAU SUKE...:)

22 8689 biji gula-gula dari mereka :):

►AdamXis◄ berkata...

Assalam... wiwit 3 tahun tuu sgt2 lama...nampak putih bersih lagi...mesti rajin membasuh nie...bagus2

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

AdamXis~ Wassalam ...hehe...kena pandai jage..kalo tak , abes jadi cokolat...hehe..:P

Ujang9897 berkata...

hehe..comel

aLieF si Muncung ManiS berkata...

wahh..comel nye..lepas ni beli yg bsar lagi myra...:P

Edy Ramanov berkata...

comelnya teddy dia. hehehe.

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

Ujang~ eheee...comel kan ? :P

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

alief~ yang besar lagi ? err...tunggu alief belikan pulak laa..bole ? :P hehe

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

Edy~ tenkiu2...^^ hehehe

enyheartsdiamond berkata...

creamy boleh kawan dgn bonbon eny :)

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

eny~ jom kite 'kawan'kan mereka....:)

afiff edogawa berkata...

dats why lelaki anti dgn golongan teddy.. hahaha :D

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

afif~ tau takpe ! hehe

kay_are berkata...

kritikal dah ni.. ade bace kat paper.. borang tawaran nak masuk kat hospital psikiatri dah kuar, ape kate try isi borang tu =P

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

k_r~ kite isi borang untuk awak ok ? :P

JIJI YU berkata...

teddy bear aku dah bertukar jadi raksasa bile 3 taon bersama aku

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

Jiji Yu~ kahkahkah ... nasib laa teddy bear ko tu..:PP

miss frog berkata...

olooo..chumel dia....
nak gula2...*wink2
btw dah follow blog awk..

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

Miss frog~ cumel name dia..:) nak gula2?nah2...tenkiu dear..nanti kite follow awak ea..^^

fyna berkata...

tommeeeyy...

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

fyna ~ yang mane tomey ? ^_^ *wink2..hehe

Qaseh dalia adelia berkata...

tuan bear tu lagi comei !

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

Qaseh dalia~ tuan bear tu kate, tenkiu...^_^..hehe