❤PESANAN DARI TUAN TANAH❤

❤Holla my readers n stalkers ..:)
❤Blog ini adalah blog peribadi yang mane kadang2 saya akan bercerita tentang life,
love dan ape yang saye rase saye nak kongsikan ngan korang sume . :)
❤Ahaa..bila masuk ke sini , sila jaga adab anda...:)
❤Korang boleh tinggalkan link korang kat shoutbox ..
❤Saya akan menjejaki jejak anda kembali..:)
❤Kalau rase blog ni menarik, boleh follow and i'll follow back...:)

Tukar pakwe macam tukar spender ?

Salam .
Hye all . :)


Tukar pakwe macam tukar spender ? Macam agak kasar bunyinya tapi tu la kenyataan dan faktanya . Myra tengok sekarang nie , seolah-olah menjadi satu trend ar bertukar-tukar pasangan nie . Kejap ngan si polan nie , pastu tup-tup ngan si polan tu pulak . 

Mana tak nya , baru kenal beberapa jam kat ym , kat fb , terus couple . Semudah ABC
Myra ngan  Mr. Right dulu  pon, kenal melalui internet . Encek Internet yang menemukan kami . *ciss . Ayat bunga-bunga pulak . 

Kitorang tak terus bercintan cintun ,  sebaliknya jadi kawan-kawan dulu . Kitorang melalui sesi ta'aruf dan beberapa fasa sebelum ke hubungan yang serius. Myra pon actually tak berapa nak percaya sangat dengan 'CINTA ALAM MAYA'  ni tapi alhamdulillah so far hubungan kitorang berjalan dengan lancar . :) 

Semua tu kira nasib lah , kalo dapat yang sebaliknya . Ade sorang sahabat nie pernah cite kat myra pasal sorang kawan dia nie . Kawan dia nie baru je kenal ngan 'buayapren' dia nie dalam ym . Baru beberapa jam kenal-kenal , dah ber'sayang2' . Eh . Mudah gile sayang dia . Ingat ea , mudah sayang tu datang n tak mustahil sayang tu mudah pergi . 


Kalo dalam fb pulak , baru kenal hari isnin , hari rabu dah bertukar status relationship . Contohnya macam ni .
Limah is in relationship with Jabit .

 Tup-tup , minggu depan bertukar status in relationship ngan si Hussin pulak . Eh ,  Si Limah nie main tukar-tukar pakwe , macam tukar spender pulak . Aiyoyo . 
Pesanan myra , berhati-hati la dengan cinta alam maya ni . Tak sume nya baik , dan tak sumenya jahat . Tapi kebanyakannya yang jahat la..=.='

Gambar ; Caye tak myra lukis ? :P

Tapak kaki ; Rindu kat 'jejaka' dalam gambar nie . =.= '
TERIMA KASIH KERANA MEMBACA! :) KLIK BUTTON LIKE KALAU SUKE...:)

26 8689 biji gula-gula dari mereka :):

ejulz berkata...

ish3.. dasyattt@@

adrinaqamarina berkata...

jejaka dalam gambar tu pon rindu gadis dalam blog ni jugak *wink

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

ejulz~ ape yang dahsyat ? :P

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

Rina~ malu ! *blushing2..^^

JIJI YU berkata...

ohoho ko pon jumpe die ngn internet ghupenye..hurm2..

NARDtheNERD berkata...

jodoh ada dimana mana...
semua nya tak mustahil..
hee.
:)

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

Jiji Yu~ tu laa..nasib2 la kalo dapat yang baik...^^

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

Nardthenerd~ tol tu dear...kalo da jodoh , tak ley nak kate ape kan..:)

Qaseh dalia adelia berkata...

qaseh pun sama..tapi dah byk kali jumpa n alhamdulillah maybe jodoh tu di pertemukan dalam dunia siber .. yg penting kenal dulu baru tahu ~ n berhati2 jugak .. kim salam kat abg yg sama umur dgn qaseh haha

enyheartsdiamond berkata...

kadang-kadang, bukan sengaja nak tukar2.. si lelaki itu yang buat pasal :')

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

Qaseh~ ea ke...same la kite..:) maybe jdoh kite dipertemukan dalam alam maya kan..:) kim salam ?hehe..okey2..:)

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

eny~ hehe..tu laaa...sebab tu laa, better kenal2 dulu before declare kan...:)

Ainul Hayat berkata...

Hye Myra.

Akak baru je baca blog awak ni (tadi baru add kat FB, awak dah approve...HEHEHE). Jumpa thru internet yerp? Same goes to me...Apa pun, jaga hubungan yang dah ada ni bebaik yer. Happy for u.

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

Kak Ainul~ hye kak..:) opss...dalam fb , name akk len..tu yang xcam..tengs kak..:)

Ouh...ea ke..same laa kite...hope cinta alam maya kite berkekalan sampai ble2 kan kak..:)Insyaallah , myra jage baik2 ..:) u too k ? :)

kay_are berkata...

saye gak yang masih single dan xde sesape lagi.. uhuk.. nak wat cane, dorang ingat bende tu men2 je kot.. gambar tu myra lukis? em.. caye ke x.. caye ke x..

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

k_r~ ade yang berminat tu , tapi kr jual mahal kot.:P
tu laa...maybe diorg lom rase nak ade komitmen dalam hubungan kot..

tak caye ek gambar tu myra lukis. ? :P tak yah caye sangat laa..hehehe

afiff edogawa berkata...

ish2.. barangkali harga spender yg semakin murah menyebabkn fenomena ini berlaku.. ekeke..

Nurul Atika berkata...

ika amat2 ssh nk fall in luv ngn sumone. tp ble dh syg, gle2 pny syg.

A'IM berkata...

haha.. nanti leh wat entri tukar macam pad lak

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

afif edogawa~ kahkahkah...:D maybe..:P

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

Ika ~ itu lebih baik dari yang mudah sangat jatuh cinta kan..:)

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

Aim~ hahaha...:P

FariehanIbrahim [LBC] berkata...

mcm tukar spender tu pntg! ahaks! :pp

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

Fariehan ~ ahaks...;pp

Naddia berkata...

nie sume fb punye pasal la nie! hehe

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

Naddia~ haha..jangan salahkan fb ..:P