❤PESANAN DARI TUAN TANAH❤

❤Holla my readers n stalkers ..:)
❤Blog ini adalah blog peribadi yang mane kadang2 saya akan bercerita tentang life,
love dan ape yang saye rase saye nak kongsikan ngan korang sume . :)
❤Ahaa..bila masuk ke sini , sila jaga adab anda...:)
❤Korang boleh tinggalkan link korang kat shoutbox ..
❤Saya akan menjejaki jejak anda kembali..:)
❤Kalau rase blog ni menarik, boleh follow and i'll follow back...:)

Ape EARTH HOUR tu ?

Salam .
Hye all . :)


Pukul 8.25 p.m tadi , myra bertanya pada housie myra . : 

Myra  : Korang , kul 8.30 kang   tutup lampu tau . Earth hour . 

Housie : Haa ? Tutup lampu ? Macam mana nak study kalo tutup lampu kang  ?

Myra   : Alaaa . Bukan lama pon , sejam je laa . 9.30 p.m bukak laa balik .

Housie   :Tak payah laa . Tengok rumah lain terang benderang jer . 

Myra   : =.=' *sigh . 


Ramai yang tak tahu lagi pasal EARTH HOUR . Kenapa ek ?  

Kurang diPUBLISITIkan ? or kita yang tak mengENDAHkan ?

TERIMA KASIH KERANA MEMBACA! :) KLIK BUTTON LIKE KALAU SUKE...:)

10 8689 biji gula-gula dari mereka :):

Qaseh dalia adelia berkata...

kerana kita tak mengendah kan ~

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

Qaseh dalia~ agree with u ! :)

Naddia berkata...

eart hour membuat tnb rugi besar, dan para engineers tak dapat bonus!

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

Naddia~ ouh...ea ke..patot ar ramai endah tak endah je pasal earth hour tu..huhuhu

Nurul Atika berkata...

err, kurang publisiti kot..

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

Nurul Atika~ maybe..sebab ramai yang tak tahu...huhu

FariehanIbrahim [LBC] berkata...

2hari xon9,
xsedar pom smlm upenye earth hour. heh! :pp

kay_are berkata...

ikut logik, kalau takat sejam pastu just lampu je.. xde efek pun.. ni barat nye keje ni..

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

Fariehan~ ni kire termasuk dalam golongan yang tak mengendahkan la nie ea ? :P

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

k.r~ errr...no komen ar..tapi naseb bek tak buat..ehee...:D