❤PESANAN DARI TUAN TANAH❤

❤Holla my readers n stalkers ..:)
❤Blog ini adalah blog peribadi yang mane kadang2 saya akan bercerita tentang life,
love dan ape yang saye rase saye nak kongsikan ngan korang sume . :)
❤Ahaa..bila masuk ke sini , sila jaga adab anda...:)
❤Korang boleh tinggalkan link korang kat shoutbox ..
❤Saya akan menjejaki jejak anda kembali..:)
❤Kalau rase blog ni menarik, boleh follow and i'll follow back...:)

400 dah ?



Alhamdulillah . Follower blog buruk nie dah mencecah 400 ++. . Nasib baik sempat printscreen tadi . :)
Follower yang ke 400 tu ialah . AnisNadzirah . Tahniah kerana menjadi follower yang ke 400 blog myra nie . :) Jom terjah blog dia ! :) Korang nak usha ke , nak ngorat ke , meh singgah sini ..


Terima kasih daun keladi , 
Kalu singgah , datang lah follow sekali . hehe

TERIMA KASIH KERANA MEMBACA! :) KLIK BUTTON LIKE KALAU SUKE...:)

19 8689 biji gula-gula dari mereka :):

SheNn berkata...

Tahniahhh ~~ :))

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

Shenn~ tenkiu2..:)

JIJI YU berkata...

uih..cepat tol..baru brape bulan kan..tahniah2..ehhee

YanaMIB berkata...

wohoo pantun tu i loike! ^_^

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

Jiji Yu ~ Tenkiu2...^^

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

YanaMIB~ haha ! lama tak berpantun...:P

aLieF si Muncung ManiS berkata...

wahhh...tahniah myra si gula2 hati..wahh..lepas ni alief nak pikat dia..haha

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

Alief~ hehee..tengs alief..:)
pikat jangan tak pikat...:P

nelly berkata...

Tahniah ..teruskan blogging ya ..

kay_are berkata...

tahniah!! pastu kejap je dah + lagi 10.. so lagi sekali tahniah!!

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

nelly~ tengs nelly ! :)

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

kay_are~ tenkiu2..^^

Cikgu Fikri berkata...

wah..
tahniah..
tepuk tangan ramai2..
:)

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

Cikgu Fik~ yeah ! mari tepuk amai2...:P hehe...

A'IM berkata...

wah tahniah-tahniah... happy blogging

Naddia berkata...

td sy dapat 404 followers..hehe..tringat cite lame block 404..tp tak sempat print scrin..

Encik Psychopath berkata...

jangan dikejar sangat angka tu. hasilkan entry berkualiti dan pergi membalas kunjungan. nescaya pejam celik da 10000.

try la.

Lilyel berkata...

Hi,

I am doing a survey about blogging for my project paper. So, if you don’t mind, please fill my questionnaire.

https://spreadsheets.google.com/viewform?hl=en&pli=1&formkey=dGlZbzRKVmtxWWhPOWt3c0hIdzF5T0E6MQ#gid=0

Thank you.

regards,
Lily

asfz lily berkata...

wah..congrate =)