❤PESANAN DARI TUAN TANAH❤

❤Holla my readers n stalkers ..:)
❤Blog ini adalah blog peribadi yang mane kadang2 saya akan bercerita tentang life,
love dan ape yang saye rase saye nak kongsikan ngan korang sume . :)
❤Ahaa..bila masuk ke sini , sila jaga adab anda...:)
❤Korang boleh tinggalkan link korang kat shoutbox ..
❤Saya akan menjejaki jejak anda kembali..:)
❤Kalau rase blog ni menarik, boleh follow and i'll follow back...:)

Follower cecah 400 terus cuti ...

Salam .
Hye all . :)


Holla my readers . :) Myra baru sampai hostel tadi . Seperti biasa , every weekend myra akan balik rumah . :)
Yes, itu sudah menjadi kewajipan . Hehe . Mana tahan nak duduk kat hostel nie seminggu kan . So , haruslah spent time dua hari tu kat umah pulak . ehee . :D

So , dua hari la myra tak dapat nak on9 , sebab kat umah takde berokband bagai . =.=' . Tergelak  pulak bila ade orang kata , myra terus cuti bila follower da cecah 400 . hehe . Ingat nak update pasal weekend hari tu , tapi internet pulak macam kura-kura . Tunggu ekkk .. :)


Gambar ; Ily ! :)
TERIMA KASIH KERANA MEMBACA! :) KLIK BUTTON LIKE KALAU SUKE...:)

12 8689 biji gula-gula dari mereka :):

nur anis berkata...

bestnya follower dah ramai..congratz dear..:)

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

nur anis~ tengs dear...:)

YanaMIB berkata...

haha kebetulan lak kn followers dh 400 tiba² lak xdpt on9 =P

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

YanaMIB~ haha..tu la pasal..kebetulan pulak...:P

JIJI YU berkata...

ingat dah lupekan aku dah..ehhe

syafiQakarim berkata...

wow.congratooooo yunk.
rajin2 bw ;)

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

Jiji Yu~ haha...xlupe , just xingat je...:P

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

syafiqakarim~ hehe..tengs dear...^^

Naddia berkata...

sy pon da cecah 400..weeeee~

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

Naddia~ awak nye lagi banyak kan ? :) hehe...

kay_are berkata...

nasib sekarang dah menaip balik.. cuti kejap je xpe kot.. =)

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

kay_are~ tu laa...tak ley cuti lame2...tak ley berenggang ngan blog..:P